Προτάθηκε και ο φέρελπις Πατσαρούχας στον ΑΟ Σελλάνων

Με μεθοδικότητα και χωρίς βιασύνη προχωρά το «χτίσιμο» του ΑΟ Σελλάνων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση της ομάδας του Προαστίου έκανε το πρώτο βήμα με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αλέξανδρο Κούρτογλου και έπειτα με τις πρώτες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών με σημαντική παρουσία την περασμένη χρονιά.

Οι καθημερινές επαφές των διοικούντων με τον νεαρό προπονητή συνεχίζονται, ώστε τόσο οι παραμονές ποδοσφαιριστών όσο και οι προσθήκες να προχωρούν συντονισμένα και εναρμονισμένα.

Καθημερινά στην ομάδα του Προαστίου καταφθάνουν προτάσεις για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών προς ενίσχυση και αυτές αξιολογούνται ενδελεχώς, πριν γίνει κάποια επαφή.

Η καλά οργανωμένη περυσινή χρονιά που είχε αντίκτυπο στην αγωνιστική παρουσία και τη φερεγγυότητα της ομάδας, είναι από τα χαρακτηριστικά που πιστώνεται ο ΑΟ Σελλάνων και έτσι δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις παιχτών που έχουν προταθεί.

Ένας από αυτούς είναι ο Βαγγέλης Πατσαρούχας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει προταθεί στην ομάδα του Προαστίου και μπορεί να αγωνιστεί στο χώρο του κέντρου, ως πλάγιος χαφ αλλά κυρίως ως επιθετικός.

Ο 20χρονος ποδοσφαριστής τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στο δυναμικό της Λαμίας, μετρώντας εμπειρίες από τη Football League και έπειτα από τη Superleague Κ20, ενώ πιο πριν αγωνιζόταν στον Οπούντιο Μαρτίνου και τη Γ’ Εθνική.

Παλαιότερα πέρασε από τα προπονητικά κέντρα του Ολυμπιακού, του Ατρόμητου και του Αστέρα Τρίπολης και σίγουρα έχει συγκεντρώσει αξιόλογες αγωνιστικές εμπειρίες.