Προσπάθεια για συμμετοχή στη Γ’ Εθνική – Νέο ραντεβού στις 19/7 στην ΑΣΑ!

Σε συζήτηση παρά σε κάποιο χειροπιαστό αποτέλεσμα οδηγήθηκε η σημερινή (12/7) ανοιχτή Γενική Συνέλευση που συγκάλεσε το Δ.Σ. του ΑΣ Αναγέννηση.

Το φλέγον ζήτημα του ποδοσφαιρικού τμήματος και η επικείμενη συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική ήταν αυτό που απασχόλησε τους παρευρισκόμενους, με την κοινή συνισταμένη που μπορούμε να εκφράσουμε με βεβαιότητα είναι ότι η ομάδα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στη συγκεκριμένη κατηγορία, χωρίς να χαθεί χρόνος αλλά με μαζικότερη συμμετοχή.

Παρουσία περίπου 50 φίλων της ομάδας στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, σύσσωμης της διοίκησης του Ερασιτέχνη και φορέων, τη συζήτηση συντόνισαν ο πρόεδρος του ΑΣ Αναγέννηση κ. Σωτήρης Κορέλας και ο Γενικός Γραμματέας κ. Κώστας Κακούσιος, κατά την οποία δόθηκε ο λόγος στους παριστάμενους για προτάσεις σχετικά με την επόμενη ημέρα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Έπειτα από μία συζήτηση διάρκειας περίπου 2,5 ωρών αποφασίστηκε νέα συνάντηση για την επόμενη Πέμπτη 19 Ιουλίου την ίδια ώρα (20:00) στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας, προκειμένου να αξιολογηθούν οι προτάσεις αλλά και να γίνουν διερευνητικές επαφές για πιο ουσιαστικές λύσεις που απαιτούν αμεσότητα, αφού χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει.

Αρχικά το λόγο πήρε ο κ. Κορέλας, ο οποίος υποστήριξε ότι η  ομάδα θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, επισημαίνοντας ότι οι οικονομικοί πόροι μπορούν να εξασφαλισθούν από χορηγίες και τη συνδρομή επιχειρηματιών, θέτοντας ουσιαστικά ζήτημα εξεύρεσης ατόμων που θα αναλάβουν την αποκλειστική διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, έχοντας την αρμοδιότητα της οργάνωσης και παρουσίας καθημερινά στην ομάδα.

Ουσιαστικά πρόσωπα τα οποία θα κληθούν να αναλάβουν την ευθύνη της ομάδας υπό την επίβλεψη και συνεργασία του Ερασιτέχνη σε ό,τι αφορά τη διαφύλαξη της ιστορίας και  της  οικονομικής ακεραιότητας/διαύγειας του Συλλόγου.

Μέσα στις προτάσεις που ακούστηκαν ήταν και η σύσταση τριμελούς επιτροπής που θα αναλάβει προσπάθεια εγγραφής μελών με μηνιαία συνδρομή ώστε να υπάρξει οικονομική στήριξη, ωστόσο στις απόψεις που κατατέθηκαν εκφράστηκε η επιφύλαξη για το μέγεθος της μηνιαίας συνδρομής και τη συνέπεια καταβολής του.

Επίσης προτάθηκε η ελκυστική τίμηση εισιτηρίων διαρκείας, με προϋπόθεση την άμεση διάθεσή τους, καθώς ο χρόνος κυλάει, ο προγραμματισμός των ομάδων σε αυτό το επίπεδο είναι προχωρημένος και τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές ως βάση για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός παρά μόνο κάποιοι Καρδιτσιώτες που εξαντλούν τα περιθώρια αναμονής, τα οποία στενεύουν.

Στο ενδιάμεσο είχε κατατεθεί μία πρόταση φίλου ομάδας για ενδιαφέρον ατόμων να αναλάβουν το βαρύ «φορτίο» να τρέξουν την ομάδα, με τον Ερασιτέχνη να απαντά πως δέχεται να έρθει σε επαφή μαζί τους, ωστόσο οποιαδήποτε απόφαση και πάλι θα έρθει προς συζήτηση σε νέα Γενική Συνέλευση.

Σχετικά με ερωτήσεις για την οικονομική κατάσταση και τα δεδομένα, τονίστηκε ότι το ΑΦΜ του Ερασιτέχνη δεν έχει το παραμικρό χρέος, ενώ διαχωρίστηκε η κατάσταση με την ΠΑΕ, η οποία, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν επιβαρύνει την οργάνωση και λειτουργία της ομάδας.