Προσθήκη με παρόν, μέλλον και εντοπιότητα για ΓΣ Σοφάδων με τον Χρήστο Ζωιτσάκο!

Τον νεαρό Χρήστο Ζωιτσάκο θα έχει στις τάξεις του για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο ΓΣ Σοφάδων.

Ο Σοφαδίτης αθλητής επιστρέφει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα μετά τη σεζόν 2013-14, έχοντας λάβει μαζί τις σε πολύ μικρή ηλικία παραστάσεις από την Α1 και Α2 ΕΣΚΑΘ.

Η συνέχεια τον βρήκε στην Α2 ΕΣΚΑΘ με τη φανέλα  του Απόλλωνα Καρδίτσας όπου σε ηλικία 15 ετών πήρε φανέλα  βασικού για να αποκτηθεί από τον ΑΣΚ.

Στους Κυανόλευκους μέτρησε παρουσίες στη Γ’ Εθνική και αποκόμισε εμπειρίες από τη Β’ Εθνική την τελευταία διετία, όπου συμμετείχε στις προπονήσεις των Καρδιτσιωτών και στην Κ-21 στη Β’ ΕΣΚΑΘ με μεγάλη επιτυχία.

Στα 17 του χρόνια, ο Σοφαδίτης πλεϊμέικερ θα ξαναφορέσει τη φανέλα του Γυμναστικού όπου αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο στο πρωταγωνιστικό πλάνο που έχει η ομάδα στην υψηλότερη κατηγορία του Θεσσαλικού μπάσκετ.

Η ανακοίνωση:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Χρήστου  Ζωιτσάκου στις τάξεις της ομάδας μετά από απουσία δύο ετών.

Ο Χρήστος παιδί από τα σπλάχνα του συλλόγου , αν και μόλις 17 ετών , έπειτα από τις εμπειρίες που αποκόμισε τόσο στη Γ όσο και στη Β εθνική με την ομάδα του ΑΣΚ, είναι πλέον έτοιμος να βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια  του συλλόγου για διάκριση.

 Το Δ.Σ. του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει την ομάδα του ΑΣΚ για το δανεισμό, και   εύχεται στο νεαρό αθλητή  μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Σ.»