Προσθήκες ουσίας με Βασίλη Μανασή και Παναγιώτη Κουτσόπουλο ο ΑΟ Αγναντερού!

Την πορεία που τον βάζει δυνατά στο κόλπο των πλέι-οφ «θωρακίζει» ο ΑΟ Αγναντερού δίνοντας ώθηση στο αγωνιστικό τμήμα με δύο μεταγραφικές προσθήκες για το β’ μισό της σεζόν.

Η ομάδα του Φάνη Στάθη αποκτά τους Βασίλη Μανασή και Παναγιώτη Κουτσόπουλο, μονάδες με εμπειρία από την Α’ ΕΠΣΚ και με ενεργό ρόλο στην πολύ καλή παρουσία του Ηρακλή Σοφάδων στον Α’ γύρο.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που θα τονώσουν θέσεις και που ταιριάζουν απόλυτα στη φιλοσοφία των «βυσσινί», οι οποίοι καταβάλλουν σημαντική προσπάθεια στη φετινή σεζόν.

Ο Βασίλης Μανασής είναι 33 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Φέτος με τη φανέλα του Ηρακλή Σοφάδων σημείωσε δύο γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ πιο πριν ανήκε στο δυναμικό της ΑΕ Καππαδοκικού.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής έχει φορέσει επίσης με επιτυχία τη φανέλα της Αναγέννησης και της Δόξας Μασχολουρίου, όντας σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση φέτος.

Ο Κουτσόπουλος αγωνιζόταν επίσης στον Ηρακλή Σοφάδων, με ευχέρεια να αγωνιστεί ως ανασταλτικός μέσος αλλά και στην αμυντική γραμμή. Πρόκειται για παίχτη με αρκετές παραστάσεις σε αυτό το επίπεδο και με τις φανέλες αρκετών ομάδων του Δήμου Σοφάδων, μεταξύ αυτών και του Ερμή Μαυραχάδων, ο οποίος προσφέρει «αθόρυβη» δουλειά στο γήπεδο.