Προσθήκες εμπειρίας με Νταουτά και Μανώλη η Θύελλα Ριζοβουνίου!

Ασταμάτητη είναι η Θύελλα Ριζοβουνίου στον τομέα της ενίσχυσή της! Οι «Πράσινοι» τέσσερις ημέρες πριν την έναρξη της Γ’ Ερασιτεχνικής όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό Παλαιοκκλησίου, προχώρησαν σε δύο έμπειρες λύσεις για το ρόστερ τους, αποκτώντας τους Σπύρο Νταουτά και Φίλιππο Μανώλη!

Πρόκειται για δύο πολύπειρους ποδοσφαιριστές, με μεγάλη θητεία στα γήπεδα της ΕΠΣ Καρδίτσας και όχι μόνο, όντας βέβαιο ότι θα βοηθήσουν τη νέα προσπάθεια της Θύελλας.

Ο Μανώλης αγωνίζεται ως επιθετικός φορώντας για πολλά χρόνια τη φανέλα του Διγενή Αρτεσιανού αλλά και αυτή του Αστέρα Καρδίτσας, κουβαλώντας σημαντικές παραστάσεις από τα Ερασιτεχνικά γήπεδα.

Ο Νταουτάς αναμένεται να έχει ηγετικό ρόλο, μιας και το βιογραφικό του φέρει εμπειρία ακόμη και από τη Δ’ Εθνική, στην οποία αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ταυρωπού. Ο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας αλλά και ως αμυντικό χαφ, έχοντας επίσης φορέσει τις φανέλες της Α.Πο.Κ. και του Σώκρατες, δίνοντας ποιότητα και σιγουριά στις ομάδες που προσέφερε τις υπηρεσίες του.

Αμφότεροι αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρών στην πρεμιέρα και να εμπλουτίσουν το ήδη αξιόλογο ρόστερ της ομάδας του Ριζοβουνίου.