Προσεχώς…δυνατές προσθήκες από τον Ηρακλή Σοφάδων!

Εν αναμονή ανακοινώσεων για τις μεταγραφές βρίσκονται στον Ηρακλή Σοφάδων κι ενώ έχει ήδη γίνει η προεργασία από τους διοικούντες και το προπονητικό τιμ, Λάμπρο Καλογεράκη-Γιώργο Γκατζίκη.

Οι «Ροπαλοφόροι» είναι φέτος έτοιμοι να πραγματοποιήσουν μία αξιόλογη προσπάθεια και προς αυτή την κατεύθυνση θα κοιτάξουν να ενισχυθούν με σκοπό την αλλαγή επιπέδου.

Αυτό προϋποθέτει προσεγμένες κινήσεις και στον Ηρακλή δε σκοπεύουν να κινηθούν για προσθήκες εντυπωσιασμού αλλά ουσίας, με παίχτες που θα προσδώσουν δυναμική και θα ενισχύσουν την εντοπιότητα του Συλλόγου.

Ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν ακουστεί και πληρούν τα παραπάνω κριτήρια. Μάλιστα, το πιο «ηχηρό» έως τώρα είναι αυτό του περυσινού πρώτου σκόρερ της Α’ ΕΠΣΚ, Τάσου Ζάγκου, ο οποίος συνεργάστηκε πέρυσι με τον Λάμπρο Καλογεράκη στον Ατρόμητο Παλαμά και κατάγεται από την ευρύτερη περιοχή. Ο Καρποχωρίτης μεσοεπιθετικός διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητεί ο Ηρακλής για το δημιουργικό και εκτελεστικό του κομμάτι και έτσι ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωρά σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό.

Επίσης έχουν προταθεί και άλλα ονόματα με εγνωσμένη αξία σε αυτό το επίπεδο, ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη ή ανακοινωθεί επίσημα κάτι από τους «Ροπαλοφόρους». Σε αυτά συγκαταλέγεται έμπειρος μεσοαμυντικός με πρωταγωνιστική παρουσία σε ομάδες της Α’ ΕΠΣΚ όλα τα προηγούμενα χρόνια αλλά και δύο μεσοεπιθετική με καταγωγή από την περιοχή των Σοφάδων.