Προς παραμονή ο Κισκαμπάνης στην ΑΣΑ!

Ηγέτης της αμυντικής γραμμής της Αναγέννησης θα παραμείνει -όπως όλα δείχνουν- και τη νέα σεζόν ο Φώτης Κισκαμπάνης.

Ενώ τις προηγούμενες ημέρες ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός φερόταν να έχει συμφωνήσει με τον Απόλλωνα Λάρισας του Σάκη Θεοδοσιάδη, τα δεδομένα άλλαξαν, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να «αγκυροβολεί» στην Καρδίτσα και την Αναγέννηση!

Μπορεί οι τελικές αποφάσεις στο διοικητικό «μέτωπο» να μην έχουν διαμορφωθεί ακόμη ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο οι ιθύνοντες των Κιτρινόμαυρων κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσουν -μέχρι να οριστικοποιηθεί η επόμενη ημέρα της ομάδας- παίχτες που με την προσφορά τους έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη συμμετοχή για 4η συνεχόμενη χρονιά των Κιτρινόμαυρων στη Football League.

Με συντονισμένες κινήσεις ο κ. Βασίλης Μπούρμπος έφτασε σε συμφωνία με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή που πέρυσι μέτρησε 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και ξεχώρισε με την αγωνιστική και εξωαγωνιστική συμπεριφορά του.

Η προσέγγιση των ανθρώπων της Αναγέννησης σε συνάρτηση με την τελική επιθυμία του ποδοσφαιριστή ήταν τα απαραίτητα στοιχεία που η συνεργασία είναι «μια ανάσα» από το να επεκταθεί.

Εξάλλου, στην ομάδα της Καρδίτσας θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Κουτσόπουλος. Ο Καρδιτσιώτης πορτιέρο που επέστρεψε στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τον Ιανουάριο του 2015 θα είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα στηρίξουν εκ νέου την καινούρια προσπάθεια της Αναγέννησης στην προσεχή αγωνιστική σεζόν.