Προς Καμινάδες με Οικονόμο Τσαριτσάνης η Αναγέννηση!

Στο παιχνίδι με την Τσαριτσάνη στρέφει το ενδιαφέρον της πλέον η  Αναγέννηση, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος για τη νέα σεζόν.

Η πρώτη έξοδος για τον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής δε συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα, με τους Κιτρινόμαυρους να βρίσκουν απέναντί τους ένα σύνολο που από πέρυσι έχει μεγάλη χημεία και αξιόλογη γι’αυτό το επίπεδο αγωνιστική ποιότητα.

Αναμφίβολα, τα χρονικά σημεία που πέτυχε ο Αλμυρός τα γκολ του, λίγα δευτερόλεπτα δηλαδή μετά το 0-1 της ΑΣΑ και στην εκπνοή του α’ μέρους, ήταν καθοριστικά στην ψυχολογία των παιχτών του Γιάννη Ποντίκα που δε βρήκαν το κουράγιο να αντιδράσουν στο β’ μέρος, σημείο που μολονότι ισορρόπησαν ως έναν βαθμό, ο αντίπαλος είχε εκ νέου ευκαιρίες για γκολ.

Αυτό το ματς το αφήνει πίσω της η Αναγέννηση που αντιλήφθηκε ότι χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και προσήλωση στο πρωτάθλημα, μιας και ο ανταγωνισμός είναι υψηλός. Εύκολο ματς δεν υπάρχει για τους Κιτρινόμαυρους που αναζητούν βελτίωση και το εντός έδρας ματς με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης είναι από αυτά που η αναζήτηση αποτελέσματος είναι αναγκαία για την ουσία (βαθμούς) και το ηθικό.

Ο Οικονόμος που Αναγέννηση αντιμετώπισε τη σεζόν 2012-13 δύο φορές σε επίπεδο Γ’ Εθνικής, είναι μία ομάδα με ανάλογο αγωνιστικό προφίλ που ωστόσο ζόρισε τον Ολυμπιακό Βόλου στην πρεμιέρα, υποχρεώνοντάς τον να αποδράσει στις καθυστερήσεις.

Η Αναγέννηση χρειάζεται να καταβάλει το μέγιστο των δυνατοτήτων της και με τον κόσμο στο πλευρό της να γείρει τις ισορροπίες υπέρ της. Όσο για την έδρα,  αυτή αναμένεται να είναι ξανά οι Καμινάδες, αφού το Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας αναμένεται να παραδοθεί προς χρήση περί τα μέσα Οκτώβρη.

Η επιλογή του γηπέδου των Καμινάδων φαντάζει ως η πλέον ιδανική, καθώς πρόκειται για γήπεδο μέσα στην πόλη στο οποίο έχουν αγωνιστεί και γνωρίζουν οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης από το νικηφόρο ματς με τον ΑΟΚ, ενώ προσφέρεται για «καυτή» έδρα. Εναλλακτική είναι πάντα η λύση στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, η διοίκηση του Ερασιτέχνη σε συνεργασία με τη Διοικούσα Επιτροπή και το προπονητικό τιμ σχεδιάζει την απόκτηση τριών ακόμη προσθηκών που αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στην εβδομάδα.