Προπόνηση στο «Champions Arena» για τον Αετό Αγ. Θεοδώρου (pics)

Η αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ έχει παγώσει για τα καλά, και πώς να γίνει διαφορετικά, όταν τα περισσότερα γήπεδα έχουν πληγεί από τα καιρικά φαινόμενα των προηγούμενων ημερών και  με την πλειοψηφία των ομάδων, είτε να απέχει από προπονήσεις, είτε να καταφεύγει σε έκτακτες λύσεις.

Ο Αετός Αγ. Θεοδώρου κατέβαλε προσπάθεια για να μείνει σε εγρήγορση και να προπονηθεί, ώστε να «σπάσει» κάπως την αγωνιστική απραξία αλλά και να βρει ρυθμό για παλαιούς και νέους του παίχτες.

Οι Κιτρινόμαυροι συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη (17/1) στο «Champions Arena» (3ο χλμ Καρδίτσας-Λαμίας) και προπονήθηκαν σε ιδανικές συνθήκες, σε ιδιωτικές αθλητικές  εγκαταστάσεις που παρείχαν ό,τι χρειάζονταν Σάκης Σώκλας και ποδοσφαιριστές.

Με παροιμιώδη συμμετοχή, αφού το παρών έδωσαν 24 από τους 27 ποδοσφαιριστές του ρότερ (!), μοναδικούς απόντες τους Λέντσι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, Θωμά Χρυσικό λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων και τον τραυματία Αλεξίου, ο Αετός προθερμάνθηκε, έκανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με μπάλα αλλά και μερική τακτική για να μπει ξανά σε καταστάσεις ενεργοποίησης.

Η διοίκηση ήταν στο πλευρό του αγωνιστικού τμήματος που χάρηκε την προπόνηση και έδειξε πρόθυμο να μείνει στη δράση παρά τις αντίξοες συνθήκες που άφησαν πίσω τους ακατάλληλο «έδαφος» για επίσημη δραστηριότητα.

Ο ΑΟ Αετός Αγ. Θεοδώρου ευχαριστεί τα γήπεδα του «Champions Arena» για τη φιλοξενία της ομάδας και την προπόνηση, όσο και για τις υπηρεσίες που προσέφερε στους Κιτρινόμαυρους.