Προπόνηση στο «Champions Arena» για τη Μαυραϊκή!

Από τον «πάγο» βγήκε η Μαυραϊκή, με τους πρωτοπόρους και πρωταθλητές χειμώνα της Α1 ΕΠΣΚ να μπαίνουν ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Οι αναβολές των αγωνιστικών αλλά και η αδυναμία εξεύρεσης χώρου για φυσιολογική προπόνηση λόγω των καιρικών συνθηκών υποχρέωσαν την ομάδα του Νεκτάριου Μαντέλα («Μπεμπέτο») να περιμένει υπομονετικά έως ότου η θερμοκρασία να ανεβεί και φυσικά να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε να τεθεί ξανά σε εγρήγορση.

Αυτό έγινε σήμερα (15/1) Τρίτη, όπου το αγωνιστικό τμήμα των Σοφαδιτών βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Champions Arena» (3ο χλμ Καρδίτσας-Λαμίας) και με απαρτία ποδοσφαιριστών προπονήθηκε με μεγάλη όρεξη.

Η Μαυραϊκή έκανε το καθιερωμένο «ζέσταμα», ασκήσεις φυσικής κατάστασης αλλά και με μπάλα και έπαιξε διπλό σε συνθετικό χλοοτάπητα, βάζοντας ξανά ρυθμό στη «μηχανή» της και αναμένοντας πάντα την αλλαγή του σκηνικού σε ό,τι αφορά τον καιρό για να επανέλθει στη δράση.

Σύσσωμο το ΔΣ, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές ευχαριστούν τον κ. Σπύρο Παπαδημητρίου και τις αθλητικές εγκαταστάσεις «Champions Arena» για τη φιλοξενία της σημερινής προπόνησης.