Προπόνηση στο Balla Athletic Hall για τον Άρη Καρδίτσας!

Ο «Ορέστης», το νέο κύμα κακοκαιρίας με…ονοματεπώνυμο μπορεί να πλήττει την περιοχή μας αλλά αφήνει απτόητο τον φορμαρισμένο Άρη Καρδίτσας!

Η ομάδα από τη συνοικία της Αγίας Παρασκευής που φέτος βαδίζει σε σύγχρονα πρότυπα, δεν άφησε την ημέρα προπόνησης να πάει χαμένη και βρήκε τη λύση να κρατηθεί σε εγρήγορση, ενόψει του Σαββατιάτικου (27/10) εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Παλακιοκκλησίου για την 6η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΚ.

Για να μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της συνοικίας Αγίας Παρασκευής από τη συνεχή βροχόπτωση αλλά και ο οργανισμός των ποδοσφαιριστών, η σημερινή (23/10) προπόνηση έλαβε χώρα στις υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του Balla Athletic Hall (4o χλμ Καρδίτσας – Σμοκόβου).

Ο φιλόξενος χώρος παρείχε κάθε άνεση και διευκόλυνση για τη διεξαγωγή της προπόνησης που σίγουρα προσέδωσε χροιά αναβάθμισης στην καθημερινή δραστηριότητα των Κιτρινόμαυρων.

Με ανακοίνωσή του ο Άρης Καρδίτσας ευχαριστεί το  Balla Athletic Hall (4o χλμ Καρδίτσας – Σμοκόβου) για την άψογη φιλοξενία, συστήνοντας το χώρο ανεπιφύλακτα για κάθε ποδοσφαιρικό Σωματείο και αθλούμενο.