Προπόνηση στο Στάδιο για την Αναγέννηση!

Στη φυσική της έδρα, το Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας επέστρεψε η Αναγέννηση που εντείνει τους ρυθμούς προετοιμασίας της για το Κυριακάτικο (21/10) παιχνίδι με τον Πιερικό στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το ματς ξυπνά μνήμες από το πρόσφατο παρελθόν των δύο ιστορικών ομάδων στη Β’ Εθνική και σίγουρα το ξεκίνημα για αμφότερες δεν είναι το επιθυμητό.

Η ΑΣΑ θέλει τους πρώτους βαθμούς στη συγκομιδή της την ώρα που η ομάδα της Κατερίνης μετρά μόλις έναν βαθμό και έχοντας πληροφορηθεί την Τετάρτη (17/10) ότι η ένσταση που κατέθεσε κατά του κύρους του αγώνα πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στους Σοφάδες, έπεσε στο κενό.

Το σκηνικό, λοιπόν, για τους Κιτρινόμαυρους μεταφέρεται στο ΔΑΚ της πόλης και στον πλήρως ανακαινισμένο αγωνιστικό χώρο που δόθηκε προς χρήση.

Το αγωνιστικό τμήμα επέλεξε το Στάδιο σήμερα (19/10) για την προπόνηση  του, προκειμένου να «ανιχνεύσει» το νέο χορτάρι και να προσαρμοστεί σε αυτό, ενόψει του δεύτερου, εντός έδρας ματς πρωταθλήματος για φέτος.

Η προπόνηση διεξήχθη υπό το βλέμμα του Τάκη Δρόσου που ανέλαβε ως προσωρινός αντικαταστάτης του Γιάννη Ποντίκα με το κλίμα να είναι καλό, μιας και άπαντες στηρίζουν την προσπάθειά της ομάδας και αντιλαμβάνονται πως μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να αντιστρέψει αγωνιστική κατάσταση και αποτελέσματα.

Το θετικό είναι ότι ο Καρδιτσιώτης προπονητής δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα απουσίας και έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.