Προπόνηση στο κλειστό του Παλαμά για τον Ατρόμητο! (video)

Μία διαφορετική προπόνηση περίμενε τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου τη Δευτέρα (9/1).

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε προσπάθεια διατήρησης των αγωνιστικών ρυθμών στο συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά που μετά την αναβολή των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Σαββατοκύριακου λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, άπαντες επέστρεψαν στις προπονήσεις και σε έναν ασυνήθιστο -για τους ίδιους- χώρο.

Ειδικότερα, οι «Πράσινοι» γυμνάστηκαν στο κλειστό του Παλαμά, αφού, τόσο η πολική θερμοκρασία, όσο και οι πάγοι σε αρκετά σημεία του γηπέδου, κατέστησαν αδύνατη την επιλογή προπόνησης σε ανοιχτό χώρο.

Η προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο και η επαγγελματική προσέγγιση σε όλα τα επίπεδα από την αρχή της φετινής προσπάθειας, αποτυπώνεται και σε αυτή την περίπτωση στον Ατρόμητο που δεν αφήνει ούτε μέρα να κρατήσει πίσω σε ρυθμό το αγωνιστικό τμήμα, βρίσκοντας λύσεις για προπόνηση.

atromtos palama proponhsh kleisto 9-1-2017 (2)

Ο Τάσος Μπεριτζάς με το τεχνικό του επιτελείο περίμενε τους ποδοσφαιριστές του στο κλειστό με τους παίχτες να «διασκεδάζουν» με τρέξιμο, παιχνίδια με τη μπάλα στο παρκέ αλλά και με σοβαρότητα να ακολουθούν πρόγραμμα εκγύμνασης, εν μέσω παγετώνα.

Η προπόνηση έγινε υπό τα βλέμματα του προέδρου του Γ.Σ. Τιτάνες και προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Παλαμά κ. Βάιου Μπακαβέλου και των γενικών αρχηγών του Α.Σ. Ατρόμητου κ. Φώτη Παπαντίνα και κ. Γιώργου Τζέλλη.

Μάλιστα, η διοίκηση του Ατρόμητου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς το Δήμο Παλαμά και τον Γ.Σ. Τιτάνες για την ευγενική παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου για τις ανάγκες προπόνησης της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, όλοι οι παίχτες είναι στη διάθεση του Τάσου Μπεριτζά και αύριο (9/1) Τρίτη υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό.