Προπόνηση με σουβλάκια και Ευρωλίγκα για τους πρωταθλητές Τιτάνες! (photos)

Η τελευταία προαγωνιστική προπόνηση της σεζόν πραγματοποιήθηκε σήμερα (19/5) για τους Τιτάνες και οι πρωταθλητές του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής φρόντισαν να την κάνουν ξεχωριστή και άκρως οικογενειακή!

Η ομάδα του Παλαμά αντιμετωπίζει αύριο (20/5) τον Βίκο Ζαγοροχωρίων για την 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος σε μία ασυνήθιστη για την κατηγορία ημέρα και το τελευταία αυτό ραντεβού πριν από επίσημο φετινό ματς γιορτάστηκε δεόντως, αποκαλύπτοντας και τη συνταγή της επιτυχίας στην πορεία όλη τη χρονιά που δεν είναι άλλη από το περίφημο κλίμα.

Σε ένα κατεξοχήν Ανοιξιάτικο απόγευμα, στο δεύτερο «σπίτι» τους, το κλειστό του Παλαμά, διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίχτες παρέμειναν μετά το πέρας της προπόνησης στο χώρο και επιδόθηκαν σε ένα ξεχωριστό τραπέζι που περιλάμβανε ψήσιμο, μπύρες και Ευρωλίγκα.

Σε ρόλο…ψήστη τα διοικητικά μέλη του Γ.Σ. Τιτάνες που υλοποίησαν άλλη μία επιθυμία του αγωνιστικού τμήματος με μεγάλη προθυμία, αυτή τη φορά από ένα διαφορετικό πόστο και ρόλο.

Στον αύλειο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου στήθηκε μία τηλεόραση και όλοι μαζί παρακολούθησαν την προσπάθεια του Ολυμπιακού στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, σχολιάζοντας τις φάσεις και τελικά φέρνοντας…γούρι τους Πειραιώτες που κατάφεραν να θριαμβεύσουν.

Τα πειράγματα δεν έλειψαν, όπως και τα σχόλια, οι διαφωνίες και οι…συγκρίσεις για το ματς που αποτέλεσαν το αλατοπίπερο αυτής της όμορφης πρωτοβουλίας.