Προπόνηση και κοπή πίτας στο «Bala Athletic Hall» o Σώκρατες!

Με προπόνηση και την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας κύλησε το Σάββατο (12/1) για τον Σώκρατες.

Η ομάδα του Γιάννη Ποντίκα συγκεντρώθηκε στο «Bala Athletic Hall» όπου αρχικά προπονήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, έχοντας ως οικοδεσπότη των ποδοσφαιριστή του Συλλόγου, Μάκη Μπάλλα.

Το «τοπίο» ακόμη δεν ξεκαθάρισε σε ό,τι αφορά την κακοκαιρία και έτσι οι «Νερατζούρι» δεν έμειναν καθηλωμένοι και επέλεξαν να προπονηθούν σε εξωτερικό χώρο και σε γήπεδο που επιτρέπει ιδανικές συνθήκες -εν μέσω χαμηλών θερμοκρασιών- για ασκήσεις τακτικής και όχι μόνο.

Ο Σώκρατες περιμένει υπομονετικά να έρθει η ώρα της δράσης, καθώς πριν τη διακοπή μετρούσε το -ασύλληπτο- σερί των 12 αγώνων δίχως ήττα.

Πάντως, το πρόγραμμα δεν περιορίστηκε μόνο σε αγωνιστικά πλαίσια αλλά φιλοξένησε και μία μικρή γιορτή που αφορούσε την κοπή της πίτας για το 2019.

Στην αίθουσα αναψυχής των αθλητικών εγκαταστάσεων, διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές γιόρτασαν την έλευση του νέου χρόνου και τίμησαν το έθιμο με ευχές για χρόνια πολλά, υγεία και επιτυχίες.

Φυσικά, άπαντες ευχήθηκαν στον Μάκη Μπάλλα φέτος να είναι η χρονιά του, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στην αρχή της φετινής σεζόν, ενώ το φλουρί έτυχε στον Σπύρο Παρθένη που έλαβε ευχές και τα απαραίτητα «πειράγματα».