Προπονήσεις με τον Ατρόμητο οι 15χρονοι Γκαντής, Αποστολόπουλος!

Την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να χαρούν την εμπειρία με συμμετοχή στις προπονήσεις ομάδας της Superleague είχαν οι Γιάννης Γκαντής και Θάνος Αποστολόπουλος.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της ΠΑ Σοφάδων βρέθηκαν το τριήμερο 15-16-17 Μαΐου στο Περιστέρι και συμμετείχαν σε προπονήσεις του Ατρόμητου, παρουσιάζοντας δείγμα των δυνατοτήτων τους και της εξέλιξή τους υπό την επίβλεψη των ιθυνόντων προπονητών στα τμήματα υποδομής του «Αστεριού».

Οι προπονήσεις έλαβαν χώρα στο γήπεδο «Νταμάρι» του Περιστερίου, όπου στεγάζονται οι ακαδημίες του Ατρόμητου και τόσο ο 15χρονος Γκαντής, όσο και ο συνομιληκός του Αποστολόπουλος άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Ο Γκαντής αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας, ενώ ο Αποστολόπουλος στο κέντρο της άμυνας και μάλιστα σε υψηλό δείκτη ανταγωνισμού, αφού ηλικιακά οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στις προπονήσεις ήταν από τα τμήματα Κ16 και Κ17 του Ατρόμητου.

Τους ποδοσφαιριστές συνόδευσε ο εκ των προπονητών της ΠΑ Σοφάδων, Θωμάς Τσιάκος, ενώ, όπως όλα δείχνουν αμφότεροι αναμένεται να ξανακληθούν για αξιολόγηση στην πρωτεύουσα.

Εδώ να αναφέρουμε ότι φέτος οι Γκαντής και Αποστολόπουλος κατέκτησαν το πρωτάθλημα Παίδων της ΕΠΣΚ, ενώ αγωνίζονται και στην αντρική ομάδα της ΠΑΣ που συμμετέχει στη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία.