Προπονήθηκαν μαζί Ντρισμπιώτη, Τσιάμης, Παπαμιχαήλ σε πολικές συνθήκες!

Ο πρωταθλητισμός απαιτεί θυσίες και τρεις Καρδιτσιώτες αθλητές που κρατούν την Ελληνική σημαία ψηλά σε παγκόσμιο επίπεδο, γνωρίζουν καλά από στερήσεις και καθημερινό μόχθο.

Ο λόγος για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, τον Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ και τον Δημήτρη Τσιάμη που προπονήθηκαν σήμερα (7/1) το απόγευμα μαζί, παρότι οι συνθήκες στην πόλη μας είναι αποτρεπτικές ακόμη και σε σκέψη για αθλητική δραστηριότητα.

Και αν για τους δύο πρώτους η Καρδίτσα είναι η βάση τους σε ό,τι αφορά το καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων, για τον χάλκινο πρωταθλητή Ευρώπης 2018, Δημήτρη Τσιάμη, η επίσκεψη στη γενέτειρά του δεν ήταν μόνο αφορμή διακοπών αλλά προσπάθεια διατήρησης ρυθμού και φυσικής κατάστασης!

Οι πρωταθλητές του βάδην, Ντρισμπιώτη, Παπαμιχαήλ και ο…ομότιτλός τους στο τριπλούν, Δημήτρης Τσιάμης που κυριαρχούν στις κατηγορίες τους στην Ελλάδα και την έχουν εκπροσωπήσει, πέραν από τα κορυφαία μίτινγκ και διοργανώσεις σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Ντρισμπιώτη, Παπαμιχαήλ ήταν στο Λονδίνο το 2012 και το Ρίο το 2016, ενώ ο Τσιάμης στο Πεκίνο το 2008), δεν έχασαν την ευκαιρία για ένα reunion στο φυσικό τους χώρο, εκεί που γνώριζαν σίγουρα ότι θα ανταμώσουν και που θα τους οδηγούσε ο επαγγελματισμός και η θέλησή τους για προπόνηση παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Εκτελώντας μέρος του προγράμματός τους και στο κλειστό γυμναστήριο, οι τρεις αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να τα πουν, έτρεξαν μαζί και επιβεβαίωσαν ότι μέρα χωρίς προπόνηση δεν υπάρχει, ανεξαρτήτως συνθηκών, εορτών και διακοπών.