Προελαύνουν οι Έφηβοι του ΣΠΑΚ, «διπλό» στην ΕΑΛ και 4×4!

Αντίπαλο μοιάζει να μην έχει η Εφηβική ομάδα του ΣΠΑΚ στην Κεντρική Ελλάδα, μιας και έφτασε με μεγάλη ευκολία τις τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ ακόμη δεν έχει χάσει κάποιο σετ.

Η ομάδα του Τάσου Παπαγεωργίου επικράτησε την Κυριακή (29/10) και επί τη ΕΑ Λάρισας εκτός έδρας με 0-3 σετ, πετυχαίνοντας για την 5η αγωνιστική την 4η νίκη της, έχοντας εκπληρώσει και το ρεπό της.

Παρά τις απουσίες των Σφακιανάκη, Κωτούλα, Χατζάτογλου και Αντωνίου, οι Καρδιτσιώτες επικράτησαν σε τρία σετ που θα λέγαμε ότι ο αντίπαλος αντιστάθηκε αλλά δεν κατάφερε παρά να διαμορφώσει αμφίρροπα σκορ κατά τη διάρκειά τους.

Ο ΣΠΑΚ ήταν συγκεντρωμένος, υπερείχε στο σέρβις και το δημιουργικό κομμάτι και προσπάθησε να διαχειριστεί τις απουσίες με αποτελεσματικότητα για να πάρει ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια να τερματίσει πρώτος και αήττητος στο δρόμο για το Final Four.

Τα σετ: 22-25,19-25, 21-25

ΕΑΛ (Τ. Ασημακόπουλος): Μπλατσιώτης, Δαλάκας, Λάκης, Χαλιαμπάλιας, Τσέτσιλας, Πράπας, Πανταζόπουλος, Νταφούλης (λ), Ρήγας, Σιώμος, Παπαθανασίου, Πηλίτσης.

ΣΠΑΚ (Τ. Παπαγεωργίου): N. Τσιανάβας, Γεωργίου, Ντούρλιας, Ντόμπρα, Γαλάνης, Μπούσδας, Φατόλας, Δ. Τσιανάβας (λ).