Προβάρει τη…μοναξιά της 2ης θέσης η Παλαμαϊκή!

Ανεπηρέαστη από την αναβολή της περασμένης εβδομάδας που την κράτησε χωρίς αγωνιστικούς ρυθμούς για δύο εβδομάδες έδειξε η Παλαμαϊκή.

Η νεοφώτιστη στην Α1 ΕΠΣΚ ομάδα πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στη Δόξα Αμπέλου και συνεχίζει με την ίδια διάθεση τις υψηλές πτήσεις της στην κατηγορία, έχοντας μπροστά της το εξ’αναβολής παιχνίδι με τον Ταυρωπό την Πέμπτη (23/2).

Το συγκρότημα του Βασίλη Ανυφαντάκου έχει γνώσει της αποστολής που καλείται να βγάλει εις πέρας, αφού οι «Πορτοκαλί» πέραν της δυναμικής τους, έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος στη «μάχη» της 5άδας και θα καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια να επανέλθουν σε τροχιά πλέι-οφ.

Αντίθετα, η Παλαμαϊκή πατάει γερά πλέον στην προνομιούχο 5άδα όπου ισοβαθμεί με τον Θεσσαλικό Ματαράγκας (υπερτερεί μάλιστα στα μεταξύ τους ματς) και θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο στη 2η θέση χωρίς συγκάτοικο!

Η νοοτροπία της τοπικής ομάδας είναι η αντιμετώπιση κάθε αντιπάλου με την ίδια συγκέντρωση, ώστε να υπάρχει η ανάλογη απόδοση και έπειτα η επιδίωξη του αποτελέσματος που όμως αποδεικνύεται ότι το…τερπνόν μετά του ωφελίμου ταιριάζει…«γάντι».

Το κλίμα παραμένει υποδειγματικό και η προετοιμασία για τον προσεχή αγώνα ξεκίνησε με την καλύτερη δυνατή διάθεση.