Πρεμιέρα με Πιερικό στο Δημοτικό Στάδιο Σοφάδων για Απόλλωνα Μακρυχωρίου

Μια ευκαιρία να διαπιστωθεί η κατάσταση του ρόστερ θα έχει σήμερα (26/9) ο Απόλλων Μακρυχωρίου στο ματς κυπέλλου ΕΠΣΚ με αντίπαλο τον Σώκρατες.

Οι Κυανόλευκοι, με φόντο την πρόκριση στους «8» του θεσμού θέλουν να πιστοποιήσουν ότι είναι το φαβορί, απέναντι σε μία ομάδα από την Α’ ΕΠΣΚ που είναι ενισχυμένη φέτος και φυσικά έχει το δέλεαρ κόντρα σε αντίπαλο Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Βάιου Καραγιάννη φυσικά ρίχνει το βάρος της στο πρωτάθλημα, εκεί όπου την Κυριακή (30/9) θα φιλοξενήσει τον Πιερικό, όμως ο θεσμός του κυπέλλου μπορεί να λειτουργήσει ως έξτρα κίνητρο για όλους τους παίχτες και ψυχολογία για τη συνέχεια.

Το θετικό είναι ότι ο Απόλλων δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και σίγουρα το ματς που έρχεται με τον Πιερικό έχει υποχρεώσει τους Κυανόλευκους να δουν μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών και τα δύο αυτά ματς που έχουν στο πρόγραμμά τους.

Όσον αφορά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αυτή θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σοφάδων, μιας και στην έδρα που δήλωσε ο Απόλλων, το Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας γίνονται οι τελευταίες εργασίες για να παραδοθεί προς χρήση, μετά ολική αντικατάσταση του χλοοτάπητα.