Ποιοτικές προσθήκες με Τσινόπουλο και Βαϊόπουλο ο Αετός!

Την επέλαση του χιονιά φαίνεται να «ζήλεψε» ο Αετός που συνεχίζει με δική του επέλαση στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου!

Το συγκρότημα της Ίβανα Ζντράβκοβιτς μετά τις υπερηχητικές προσθήκες του Γιώργου Αναγνωστόπουλου και Σάκη Κουκούλη, συμφώνησε με άλλους δύο ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος την αγωνιστική αντεπίθεση που θα επιχειρήσει η ομάδα του Αγίου Θεοδώρου!

Οι Κιτρινόμαυροι ενέταξαν στο δυναμικό τους τους Θωμά Τσινόπουλο και Γιάννη Βαϊόπουλο, τονώνοντας σε δύο διαφορετικές γραμμές το ρόστερ τους.

Ο Τσινόπουλος είναι 35 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός με οργανωτικές αρετές και με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής κουβαλά πλούσια καριέρα σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο, η οποία ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 90′ με τη φανέλα της Αναγέννησης που συμμετείχε σε προπονήσεις στην κραταιή, τότε, Β’ Εθνική και συνεχίστηκε στη Σουηδία με τα χρώματα της Νόρμπι, επίσης στη Β’ Εθνική της χώρας. Ακολούθησε επαναπατρισμός και παρουσία στη Β’ Εθνική εκ νέου, με την ΑΕΛ, ενώ στη διαδρομή του περιλαμβάνονται ακόμη ομάδες όπως η Θύελλα Περιστερίου, Καραϊσκάκης Μαυρομματίου, Άρης Φίλιας, Άρης Καρδίτσας, Αετός Αγίου Θεοδώρου και Διγενής Αρτεσιανού, με τη θητεία του στον Αετό να είναι η δεύτερη.

Όσον αφορά τον Βαϊόπουλο, πρόκειται για παίχτη που αποκτήθηκε από την Π.Α. Σοφάδων και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο 33χρονος  ποδοσφαιριστής διαθέτει εμπειρία από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και θα στελεχώσει τα μετόπισθεν τον Κιτρινόμαυρων που αναμφίβολα διαθέτουν πλέον πιο «δυνατά χαρτιά» και σε αυτή τη θέση.