Πλώρη για το UEFA Β’ η ακούραστη Σοφία Κόγγουλη!

Η αγάπη της για το ποδόσφαιρο δε μεταφράζεται σε λέξεις αλλά αποτυπώνεται μόνο σε έργα και στην αφοσίωσή της σε αυτό.

Όσο κοινότυπο και αν ακούγεται, για τη Σοφία Κόγγουλη, η χρόνος υπάρχει πάντοτε για ποδόσφαιρο, ακόμη και στην περίοδο των διακοπών.

Για Ελληνίδα επιθετικό της Βερόνα, η λέξη «ξεκούραση» είναι άγνωστη. Εξάλλου, όταν κάνεις αυτό που αγαπάς, δε σε κουράζει.

Μετά από μία απαιτητική σεζόν στη Serie A, τη δεύτερη στην καριέρα της, η Λαρισαία διεθνής στράικερ έκανε μεταβατική περίοδο προπονήσεων στην ιδιαίτερη πατρίδα της και αν νομίζετε ότι ήρθε η ώρα για διακοπές, τότε κάνετε λάθος.

Η πρώην ποδοσφαιρίστρια των Ελπίδων, επενδύει στη γνώση και δείχνει πόσο πολύ επιθυμεί να συνεχίσει στο χώρο, αφού βρίσκεται στην Πορταριά και παρακολουθεί την επταήμερη, πρώτη Φάση του σεμιναρίου προπονητικής για να αποκτήσει το δίπλωμα UEFA B!

Έχοντας το πτυχίο προπονητικής UEFA C, η Σοφία Κόγγουλη εμπλουτίζει τη μάθησή της γύρω από το προπονητικό κομμάτι και επιδιώξει την αναβάθμιση των γνώσεών της!

Η δεύτερη φάση θα συνεχιστεί τον Νοέμβριο, όπου η έμπειρη επιθετικός θα επιδιώξει να προαχθεί σε ένα πιο υψηλού επιπέδου πτυχίο.