Πλαβου…γκολ και αυθεντικό ξέσπασμα ηδονής!

Τι άλλο μπορεί να ήλπιζαν οι περίπου 50 φίλοι της Αναγέννησης που βρέθηκαν στο γήπεδο των Σερρών, όταν απέμεναν μερικά δευτερόλεπτα για τη λήξη του αγώνα με τον Πανσερραϊκό και το 1-0 έφερνε μία ακόμη ήττα εκτός έδρας;

Η…τύχη δε χαμογέλασε πολλές φορές φέτος στην Αναγέννηση αλλά εκείνη δεν το έβαλε κάτω! Και απ’ό,τι φαίνεται, η τύχη βοηθάει τους ικανούς, όπως λέει το γνωστό ρητό και όπως αποδείχτηκε χθες (7/1) σε ένα από τα πιο κομβικά ματς για τους Κιτρινόμαυρους (μέχρι το επόμενο).

Όταν το σκορ σε φέρνει με την πλάτη στον τοίχο από το πρώτο δεκάλεπτο και ο αντίπαλος αποκτά ψυχολογία για να το διευρύνει, τότε σε ένα πρωτάθλημα…κατεξοχήν έδρας οι πιθανότητες γέρνουν προς τον γηπεδούχο.

Η Αναγέννηση τόλμησε, δεν έχασε το κουράγιο της και είδε την προσπάθειά της να ανταμείβεται στο 90+4′ με τον Πλαβούκο να εκτελεί και να στέλνει ομάδα και κόσμο στα ουράνια!

Η ένταση στο πρόσωπο των ποδοσφαιριστών μετά από αυτή την εξέλιξη είναι ενδεικτική του πάθους, της θέλησης για συνέχεια στο ίδιο τέμπο και της αυθεντικής προσπάθειας που γίνεται, χωρίς κανείς να γνωρίζει τι επιφυλάσσει το μέλλον!

Οι ίδιοι ποδοσφαιριστές που…ξέσπασαν στα τέλη του 2017, είναι εκείνοι που συνεχίζουν ηρωικά και προσθέτουν πινελιές υπερηφάνειας στην κιτρινόμαυρη φανέλα!

Όπως άλλωστε δήλωσε και ο κόουτς Βαζάκας «η Αναγέννηση είναι γεννημένη για τα δύσκολα» και από τον τρόπο που πορεύεται στο φετινό πρωτάθλημα, δείχνει ότι θα «πουλήσει ακριβά το τομάρι της»!