Πιστός στη Νέα Νίκη Καμινάδων ο Κεραμίδας! Ανανέωσαν οι νεαροί Τσιαντούλας, Ντότσι, Νίκα, Παπαδόπουλος!

Ανανεώσεις συνεργασίας με παρόν και μέλλον στη Νέα Νίκη Καμινάδων.

Η τοπική ομάδα κορυφώνει τις διεργασίες στελέχωσης του ρόστερ της και έτσι προχώρησε σε άλλες πέντε ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού.

Πρόκειται για τον Λευτέρη Κεραμίδα και τους νεαρούς Κώστα Τσιαντούλα, Μάρκο Ντότσι, Φάμπιο Νίκα και Αλέξανδρο Παπαδόπουλο, με τους τρεις τελευταίους να παίρνουν το «βάπτισμα του πυρός» στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία.

Ο Λευτέρης Κεραμίδας είναι από τα παλαιότερα μέλη της Νέας Νίκης, στην οποία βρίσκεται ακόμη και πριν από το «διάλειμμά» της τη σεζόν 2015-16.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως πλάγιος αμυντικός, όσο και ως αμυντικός μέσος (κεντρική φωτό) και δώσει ακόμη μία λύση στον Κώστα Σιακάρα, διαθέτοντας την εμπειρία από τη συγκεκριμένη κατηγορία με τους Ερυθρόλευκους.

Σε πρώτο πλάνο πάντα είναι και οι αξιοποίηση της επόμενης γενιάς ποδοσφαιριστών από τη συνοικία, με αποτέλεσμα η ανωτέρω τετράδα να είναι από τις περιπτώσεις παιχτών που οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να εξελίξουν και να αξιοποιήσουν, σε πιο ανταγωνιστικό, πλέον, περιβάλλον.

Ο 20χρονος Τσιαντούλας είναι πλάγιος μεσοεπιθετικός με παρουσία στη Νέα Νίκη και στην Α1 ΕΠΣΚ, συνεχίζοντας με την ομάδα των Καμινάδων για άλλη μία χρονιά, έχοντας συνδέσει το όνομά του με τους πρωταθλητές Β2 ΕΠΣΚ.
Ο Φάμπιο Νίκα είναι 15 ετών και αγωνίζεται ως μέσος, κυρίως στον άξονα, με θητεία και στις ακαδημίες του Εθνικού Καρδίτσας, όπως επίσης και στον Κρόνο, όπου συνεργάστηκε με τον προπονητή του στη Νέα Νίκη, Κώστα Σιακάρα και με σωματομετρικά προσόντα αρκετά αξιόλογα.

Ο Μάρκος Ντότσι είναι 16 ετών και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, αποτελώντας άλλον έναν παίχτη από τη συνοικία των Καμινάδων, ο οποίος έχει προοπτική να εξελιχθεί σε πιο υψηλό επίπεδο.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος με τη σειρά του συνεχίζει στη Νέα Νίκη και μπορεί να αξιοποιηθεί σε διαφορετικές θέσεις της άμυνας και στον χώρο του κέντρου, με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή να εμβαθύνει το ρόστερ της ομάδας.