Πιστός για τη νίκη αυτοπεποίθησης ο Αετός Αγίου Θεοδώρου!

Η ανασύνταξη δυνάμεων ήταν το ζητούμενο την εβδομάδα που διανύουμε στον Αετό, ο οποίος ετοίμασε τα πλάνα του με σκοπό να φτάσει στην πρώτη του νίκη στη σεζόν.

Η ομάδα του Αγίου Θεοδώρου φιλοξενείται στο γήπεδο του Ρούσσου από την ΑΠΟΚ και μετά από τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, φιλοδοξεί να πανηγυρίσει την πρώτη επιτυχία της στην εφετινή Α1 ΕΠΣΚ.

Ο απολογισμός σε αυτές τις πρώτες έξι αγωνιστικές μπορούσε να είναι κάλλιστα διαφορετικός, ειδικά από τη στιγμή που η εκκίνηση περιλάμβανε τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, ανάμεσα στις οποίες οι Κιτρινόμαυροι είχαν τα φόντα να πετύχουν ακόμη και ισάριθμες νίκες.

Ωστόσο το συγκρότημα του Φώτη Ράικου είδε στο επόμενο διάστημα να μην εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που δημιούργησε στα ματς και να δίνει ραντεβού με την ατυχία, αφού η απόδοση κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα αλλά η πολυπόθητη νίκη δεν επετεύχθη.

Η συνέχεια φέρνει τον Αετό με πίστη στις δυνατότητες του, γνωρίζοντας ότι η νίκη αρχής γενομένης από το ματς με την ΑΠΟΚ μπορεί να οδηγήσει σε αντεπίθεση και βαθμολογική αναρρίχηση, σε ένα πρωτάθλημα όπου οι ανακατατάξεις αποτελούν σημείο αναφοράς κάθε αγωνιστική ημέρα.

Η επιστροφή του Γιάννη Αλεξίου από επαγγελματικές υποχρεώσεις και η προσθήκη του Παναγιώτη Πάτρα δίνουν δύο έξτρα λύσεις στον Φ. Ράικο, με τη διοίκηση να βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό του αγωνιστικού τμήματος και να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην προσπάθεια που οικοδομείται.

Εξάλλου, ο Αετός συνθέτει μία νέα ομάδα και αγωνίζεται σε μία νέα κατηγορία μετά από πολλά χρόνια, προσπαθώντας να αφομοιώσει τις ιδιαιτερότητές της και να αποκτήσει την επιθυμητή σταθερότητα.