Πιστοποιημένο Σεμινάριο Α’ βοηθειών από την ΕΠΣΚ και το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Αθλητιάτρων

Η ΕΠΣ Καρδίτσας σε συνεργασία με το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΩΝ διοργανώνει πιστοποιημένο σεμινάριο στα πλαίσια των πρώτων βοηθειών στον Αθλητισμό σύμφωνα με τον ΚΑΠ (άρθρο 16):

«Σε όλους τους αγώνες, όλων των τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, ανδρών και ακαδημιών είναι υποχρεωτική, με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας, η παρουσία προσώπου που θα ασκεί καθήκοντα ιατρού αγώνα. Το πρόσωπο αυτό δύναται να είναι είτε ιατρός είτε νοσηλευτής είτε διασώστης, απόφοιτος των ΤΕΙ και διαπιστευμένος του ΕΚΑΒ ή ειδικά πιστοποιημένος στην παροχή πρώτων βοηθειών και ιδιαίτερα σε αθλητικά γεγονότα, για να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει αιφνίδια και επικίνδυνα για τη ζωή περιστατικά που μπορεί να προκύψουν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα».

Οι αιτήσεις εγγραφής για το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4-9-2018 και ώρα 17:00 στο Ξενοδοχείο THESSALIKON GRAND, θα γίνονται δεκτές μέχρι 30-8-2018 στη Γραμματεία της Ένωσης. Παράβολο συμμετοχής 20 €. Επίσης οι αιτήσεις είναι ανοιχτές για όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες.

Υπεύθυνος σεμιναρίου θα είναι ο Ταμίας της Ένωσης κ. ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ (τηλ. επικοινωνίας 6936669080)

Για την Ε.Ε της ΕΠΣ Καρδίτσας