Πετυχημένη η ετήσια χοροεσπερίδα του Αστέρα! Τιμήθηκε ο Κωνσταντίνος Ζαχοκώστας!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη 13 Ιουλίου ο χορός του Α.Ο. Αστέρα στο γήπεδο της ομάδας στην συνοικία του Αγίου Δημητρίου. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στην εκδήλωση της Καρδιτσιώτικης ομάδας, μένοντας ικανοποιημένοι με την άρτια οργάνωση και την εξυπηρέτηση των ανθρώπων του συλλόγου.

Επικεφαλής του καλλιτεχνικού σχήματος ήταν ο Γιώργος Βελισσάρης, ενώ ακόμη τραγούδησαν η Ματίνα Μέρη με τον Γιώργο Χακτσή, οι οποίοι με την συνοδεία του Νεκτάριου Κοκκώνη στο κλαρίνο χάρισαν αξέχαστες στιγμές στους παρευρισκόμενους, με το κέφι να παραμένει αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στην εκδήλωση έδωσε το παρόν και αρκετός κόσμος εκτός Καρδίτσας (Τρίκαλα, Λαμία, Φάρσαλα, Σχηματάρι κ.α.), καθώς κι απ’ όλα τα σημεία του Νομού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η τ. Βουλευτής και πολιτευτής της Ν.Δ. του Νομού κ. Ασημίνα Σκόνδρα, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Καρδίτσας κ.κ. Κωνσταντίνος Ξηλωμένος και Παναγιώτης Μαντζιάρας, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ. κ. Μανώλης Παλάσκας και ο Ταμίας της Ένωσης κ. Κων/νος Λαμπρόπουλος.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης το Δ.Σ. του Αστέρα τίμησε τον επί χρόνια Πρόεδρο του σωματείου κ. Κων/νο Ζαχοκώστα για την προσφορά του στο σύλλογο. Ο κ. Ζαχοκώστας ήταν την δεκαετία του ’80 ο πρωτεργάτης των πρώτων τμημάτων υποδομής του ιστορικού Καρδιτσιώτικου συλλόγου, σε μια εποχή όπου η λέξη «υποδομή» ήταν άγνωστη για τις ομάδες του Νομού, αποδεικνύοντας από τότε ότι ο Αστέρας είναι πρωτοπόρος σε πολλά πράγματα του τοπικού ποδοσφαίρου.

Το Δ.Σ. του Αστέρα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση (το παρόν έδωσαν και εκπρόσωποι σωματείων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου) και συνέβαλαν να έχει και φέτος μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση, όπως άλλωστε κάθε χρόνο.