Παραστάσεις από το μεγαλύτερο τουρνουά Ακαδημιών Β. Ελλάδος για τις Junior Τιτάνες! (photos)

Τις πρώτες τους σπουδαίες εμπειρίες από ένα τουρνουά πανελλήνιας εμβέλειας έζησαν τα κορίτσια των Ακαδημιών των Τιτάνων Παλαμά.

Οι νεαρές αθλήτριες του Παλαμιώτικου συλλόγου έκαναν ξεχωριστές γιορτές φέτος, αφού μετέβησαν στη Θεσσαλονίκη για το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ακαδημιών της Βορείου Ελλάδος που διεξήχθη για 6η χρονιά φέτος με διοργανώτρια την P.S.P. Academy του Παναθλητικού Συκεών – Πειραματικού.

titanes palama koritsia mini tournoua sykewn (2)

Στο τουρνουά πήραν μέρος 8 ομάδες και 24 τμήματα ακαδημιών από τη Β. Ελλάδα και με τη συμμετοχή περίπου 300 παιδιών

Ανάμεσα στα 32 παιχνίδια που ορίστηκαν διεξήχθησαν και 12 διαγωνιστικά προγράμματα για όλα τα παιδιά, με το ο καθημερινό πρόγραμμα να έχει πλήθος εκπλήξεων για τα μικρά παιδιά όπως: Γράμμα στον Άη Βασίλη, Face Painting με Ξωτικά, Barbeque Party, Επίσκεψη του Άη Βασίλη κ.ά.

titanes palama koritsia mini tournoua sykewn (5)

Με συνοδεία γονέων, συγγενών και φίλων η ομάδα των Τιτάνων αναχώρησε για το κλειστό των Συκεών και χθες (28/12) Τετάρτη έδωσε δύο αναμετρήσεις στο τουρνουά με αντιπάλους τον Αστέρα Καβάλας και τον Παναθλητικό. Τα τμήματα Τζούνιορ με υπεύθυνο προπονητή των Λευτέρη Χαντζιάρα είχαν πολύ καλή παρουσία, πρόβαλλαν με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά που γίνεται στο αναπτυξιακό γυναικείο μπάσκετ της περιοχής και το κυριότερο, χάρηκαν με την ψυχή τους τα παιχνίδια με ομάδες από διαφορετικές περιοχές της χώρας.

Η συμμετοχή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ήταν άλλη μία από εκείνες που ο Γ.Σ. Τιτάνες οργανώνει για τη συνεχή δράση των τμημάτων του και τη συλλογή ξεχωριστών παραστάσεων στο μπάσκετ, την κοινωνικοποίηση και τη ζωή!

titanes palama koritsia mini tournoua sykewn (3) titanes palama koritsia mini tournoua sykewn (4) titanes palama koritsia mini tournoua sykewn (6)