Παραμένει στην Α’ ΕΠΣΚ η Παλαμαϊκή και στην Α1 ΕΠΣΚ ο Άρης Καρδίτσας!

Ντόμινο θετικών εξελίξεων έχουμε στις κατηγορίες της ΕΠΣ Καρδίτσας, μετά και την επίσημη παραμονή του Α.Ο. Σελλάνων στη Γ’ Εθνική, μέσω της δικαίωσης του Α.Ο. Θήβας από την Έφεση που κατέθεσε στην ένσταση του Ρήγα Φεραίου.

Στην Α’ Ερασιτεχνική, η Παλαμαϊκή τερμάτισε στην 3η θέση των πλέι-άουτ και εφόσον η τροπή της υπόθεσης του αγώνα Ρήγα Φεραίου – Α.Ο. Θήβας ήταν αρνητική, τότε οι Παλαμιώτες θα υποβιβάζονταν στην Α1 ΕΠΣΚ.

Ωστόσο, οι «Θαλασσί» παραμένουν στην Α’ Ερασιτεχνική για δεύτερη διαδοχική χρονιά, ενώ το ίδιο συμβαίνει με τον Άρη Καρδίτσας που τερμάτισε στην 3η θέση των πλέι-άουτ της Α1 ΕΠΣΚ.

Και η ομάδα της συνοικίας Αγίας Παρασκευής θα είναι του χρόνου κάτοικος Α1, αφού ο ΑΟ Σελλάνων δεν επηρεάζει πλέον, ως ομάδα Εθνικής κατηγορίας τις ισορροπίες στις δύο πρώτες κατηγορίες του Καρδιτσιώτικου ποδοσφαίρου.

Μένει, πλέον, να δούμε, πόσους εκπροσώπους θα έχει ΕΠΣΚ στη Γ’ Εθνική. Ο μέχρι σήμερα σίγουρος εκπρόσωπος είναι ο ΑΟ Σελλάνων, ενώ αναμένεται η απόφαση για το ματς πλέι-οφ Δόξα Μητρόπολης – Ατρόμητος Παλαμά για να μάθουμε τον φετινό πρωταθλητή Α’ ΕΠΣΚ και ποια θα είναι η δεύτερη ομάδα στη Γ’ Εθνική (Δόξα Μητρόπολης ή Απόλλων Μακρυχωρίου).

Τέλος, μέχρι την επικύρωση της βαθμολογίας της Football League, η αγωνία παραμένει για την Αναγέννηση για να δει εάν του χρόνου θα καταφέρει να είναι ξανά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία ή αν τελικά θα παραμείνει ως έχει η κατάσταση, με τον υποβιβασμό της στη Γ’ Εθνική.