Παραμένει «Απόλλωνας» και στη Γ’ Εθνική ο αρχηγός Αλέξης Κρανιώτης!

Ο Αλέξανδρος Κρανιώτης θα είναι παρών και στη Γ’ Εθνική με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, βάζοντας την υπογραφή του για να συνεχίσει στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Ο 28χρονος «πασπαρτού» που με ηγετικά χαρίσματα μετατράπηκε σε ουσιαστικός αμυντικός χαφ τη σεζόν που μας πέρασε για την ομάδα του Βάιου Καραγιάννη, αποδέχτηκε την πρόκληση να στελεχώσει τον Απόλλωνα και στην παρθενική του συμμετοχή σε Εθνικές κατηγορίες, δηλώνοντας παρών σε αυτή την ιστορική στιγμή.

Ο Μακρυχωρίτης ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με τους Κυανόλευκους με σκοπό να μεταφέρει τις εμπειρίες του από τις Εθνικές κατηγορίες, δείχνοντας να προσαρμόζεται εύκολα στο ρόλο του στη μεσαία γραμμή, που προσανατολιζόταν περισσότερο στη μεταφορά της μπάλας και τη σιγουριά στο να διαφυλαχθεί η ανάπτυξη και ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας.

Ως…«αόρατο τείχος» ο Κρανιώτης συνείσφερε πολύ καθοριστικά και στον ανασταλτικό τομέα, ενώ κατάφερε να προσφέρει και τρία γκολ στην Α’ ΕΠΣΚ.

Με τον Απόλλωνα έφτασε στην άνοδο στη Γ’ Εθνική, κάτι που δεν είχε καταφέρει έως τώρα από το 2014 έως σήμερα, δηλαδή από τη στιγμή που έγινε μέλος πρωταγωνιστικών προσπαθειών ομάδων στην Α’ ΕΠΣΚ (ΑΟ Σελλάνων, Ατρόμητο Παλαμά, Δόξα Μητρόπολης).

Επίσης αγωνίστηκε στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΚ, με τον πρώτην «άσσο» του Ταυρωπού, του ΑΟΚ και της Αναγέννησης να παραμένει κάτοικος Μακρυχωρίου.