Παρακολουθεί τις εξελίξεις και παραμένει σε κατάσταση ετοιμότητας η Αναγέννηση!

Τις εξελίξεις που θα καθορίσουν και σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν περιμένει αγωνιωδώς η Αναγέννηση.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν και σίγουρα η αγωνία των φιλάθλων παρατείνεται, καθώς όλα είναι ρευστά σχετικά με το πώς θα διεξαχθούν οι Εθνικές κατηγορίες ποδοσφαίρου τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η πρόταση αναδιάρθρωσης του υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη έπεσε στο κενό στις αρχές της εβδομάδας, αφού η Superleague πρώτα και έπειτα η Football League την απέρριψαν για διαφορετικούς λόγους.

Όμως, ρεπορτάζ από την Αθήνα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες ότι η υπόθεση της αναδιάρθρωσης όχι μόνο δεν έχει κλείσει ακόμη αλλά πολύ πιθανό τα δεδομένα να ανατραπούν. Φυσικά αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της Αναγέννησης, εφόσον φυσικά της ανοίξει το δρόμο για να παραμείνει κάτοικος Football League, κάτι που ασφαλώς θέλουν οι Κιτρινόμαυροι και φυσικά άπαντες οι φίλαθλοί τους.

Όλα αυτά στη θεωρία, καθώς στην πράξη η επικείμενη επικύρωση της βαθμολογίας στη Football League και η εκλογική διαδικασία στην Ένωση της δεύτερης τη τάξει ποδοσφαιρικής κατηγορίας είναι επίσης στο προσκήνιο και ενδεχομένως να βρίσκονται σε συνάρτηση με το τι θα γίνει σχετικά με τη δομή των πρωταθλημάτων της νέας σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση, η Αναγέννηση καταβάλει προσπάθεια ώστε να είναι προετοιμασμένη για κάθε σενάριο, μελετώντας όλες τις παραμέτρους. Αυτό αντιλαμβάνεται κανείς και από την ανακοίνωση του ΑΣ Αναγέννηση που δείχνει ότι θα κινηθεί επίσημα μετά τη διαμόρφωση των παραπάνω δεδομένων.

Το σίγουρο είναι ότι η Αναγέννηση χρειάζεται τη στήριξη όλων για την επόμενή της ημέρα, ώστε να παρουσιαστεί στιβαρή και να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Το φορτίο είναι «δυσβάσταχτο» ειδικά σε ό,τι αφορά τα οικονομικά και τα πάντα θα κριθούν από τη γνωστοποίηση της κατηγορίας που θα κρίνει και το πώς θα πορευτεί η ιστορική ομάδα, χωρίς να μειώνονται οι απαιτήσεις.