Παραίτηση Σωτήρη Αντωνίου από εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος επί αθλητικών θεμάτων

Ανακοίνωση με την οποία δηλώνει την παραίτησή του από τη θέση του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου επί αθλητικών θεμάτων εξέδωσε ο κ. Σωτήρης Αντωνίου.

Ο κ. Αντωνίου που διετέλεσε και αντιδήμαρχος Καρδίτσας, στην ίδια ανακοίνωση, επισημοποιεί και την ανεξαρτητοποίησή του από τη δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας.

Η επιστολή:

«Προς τον κ. Δήμαρχο του Δήμου Καρδίτσας
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
Κε Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή μου, σας ανακοινώνω την παραίτησή μου από τη θέση του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου επί αθλητικών θεμάτων και δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από τη δημοτική παράταξη, της οποίας ηγείστε.

Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι καθαρώς πολιτικοί, δεοντολογικής και ηθικής τάξεως και αφορούν αφενός στην εσφαλμένη στάση της Δημοτικής Αρχής απέναντι στα πρόσφατα ζητήματα, που έθεσε το ιστορικό αθλητικό σωματείο της Αναγέννησης Καρδίτσας, σε συνεδριάσεις του δημοτικού μας συμβουλίου, που θα εξυπηρετούσαν και τη μαθητική νεολαία (Λύκεια, Γυμνάσια) και τη φοιτητική νεολαία (ΑΕΙ, ΤΕΙ) και τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Ακαδημία Ελπίδες, καθώς και όλους τους δημότες της Καρδίτσας και αφετέρου στην έλλειψη συνεργασίας, που σημειώθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα με δική σας υπαιτιότητα, σε θέματα της εντεταλμένης αρμοδιότητάς μου.

Κατά τα λοιπά, παραμένω ενεργός δημοτικός σύμβουλος και πάντοτε παρών με φωνή, θέσεις και απόψεις, όπως άλλωστε έπραξα όλα τα χρόνια της ενασχόλησής μου με την πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση.

Καρδίτσα, 19-03-2018
Μετά τιμής
Σωτήριος Αντωνίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ
-ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ»