Παντοτινή…κλάση από τον Σωκράτη Μπουντούρη!

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και δη σε τοπικό επίπεδο, δύσκολα συναντά κανείς ποδοσφαιριστές που «παντρεύουν» το ερασιτεχνισμό και επαγγελματισμό.

Επαγγελματισμό λόγω της πιστής αφοσίωσης σε αυτό και ερασιτεχνισμό λόγω της ανιδιοτελούς αγάπης και της ανταπόδοσης που προσφέρει η παρουσία στο χορτάρι, η αίσθηση της μαχητικότητας και η ενέργεια από που απορρέει και αντλεί κάνοντας αυτό που αγαπά.

Ο λόγος για τον Σωκράτη Μπουντούρη που μολονότι έκλεισε το 41ο έτος της ηλικίας του, συνεχίζει να κοσμεί τα γήπεδα και μάλιστα να συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω του με την απόδοσή του.

Ο «αειθαλής» επιθετικός, ποτέ δε διαχώρισε το επίπεδο που αγωνίστηκε, είτε αυτό ήταν επαγγελματικό είτε σε ερασιτεχνική κατηγορία, συνεχίζοντας να εμπνέει με την αγωνιστικότητα και το ήθος του τις επόμενες γενιές ποδοσφαιριστών στην περιοχή μας.

Ο πολύπειρος αρχηγός παραμένει μία φυσιογνωμία που σηκώνει στις πλάτες του (και) τη Δόξα Μητρόπολης, όπως συνήθιζε να πράττει με τη φανέλα της Αναγέννησης και ήδη στη φετινή χρονιά μετρά εννέα γκολ στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΚ, όντας ο τρίτος σκόρερ της κατηγορίας.

Μολονότι τα όσα προσφέρει στο γήπεδο είναι πολλά περισσότερα από γκολ, ο Μπουντούρης παραμένει αστείρευτη πηγή ενέργειας και βοηθά τους νεαρότερους της ομάδας να αλλάξουν επίπεδο, να κατανοήσουν τη φιλοσοφία του ποδοσφαίρου και να βρουν κίνητρο ώστε να στοχεύσουν ακόμη ψηλότερα.