Παντέλης: «Πεντακάθαρη νίκη – Με αξιοπρέπεια για τους εαυτούς μας»

Ο Νίκος Παντέλης μίλησε για «πεντακάθαρη νίκη» της Καλλιθέας επί της Αναγέννησης και τόνισε πως η ομάδα του θα αγωνιστεί για τη μέγιστη βαθμολογική συγκομιδή έως το φινάλε του πρωταθλήματος, με αξιοπρέπεια.

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Γιώργου Βαζάκα από τη συνέντευξη τύπου
Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Μανώλη Ρουσσάκη από τη συνέντευξη τύπου

«Το οφείλουμε στους εαυτούς μας», εξήγησε και από εκεί και πέρα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για την επίτευξη της παραμονής που μπορεί να έρθει «όχι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά κάπου αλλού».

Οι δηλώσεις από τη συνέντευξη τύπου:

«Θεωρώ ότι πετύχαμε μία πεντακάθαρη νίκη, ήμασταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και στις κόντρα επιθέσεις, το σκορ θα ήταν πολύ μεγαλύτερο.

Εγώ αυτό που θέλω να πω, επειδή είχαν ακουστεί πολλά πράγματα, όπως λέει η παροιμία “η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι μόνο τίμια, αλλά και να το δείχνει”. Είμαι πολλά χρόνια εδώ στην Καλλιθέα και αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα τελειώσουμε με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν πιο πολλούς βαθμούς και από εκεί και πέρα ό, τι είναι να γίνει θα γίνει, όχι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά κάπου αλλού.

Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε πρώτα από όλα απέναντι στην ομάδα και μετά απέναντι στους εαυτούς μας είναι να μαζέψουμε όσο το δυνατόν πιο πολλούς πόντους και να τερματίσουμε βάζοντας τουλάχιστον δύο ομάδες από κάτω για να έχουμε κάποιες ελπίδες όχι αγωνιστικές. Γιατί βαθμολογικά δεν μας φθάνουν οι αγωνιστικές για να σωθούμε. Αλλά μήπως μπορέσουμε με άλλο τρόπο και με αυτές τις ενστάσεις που έχουν γίνει.

Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί παλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες και θα πρέπει να ξεκουραστούν, γιατί έχουμε ένα κομβικό παιχνίδι με τον Αιγινιακό που και εκεί θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».