Πανστρατιά και πίστη για τον αυριανό ημιτελικό στον Α.Ο.Κ!

Αφοσιωμένοι και συγκεκτρωμένοι αποκλειστικά στον αυριανό ημιτελικό για το Κύπελλο της ΕΠΣ Καρδίτσας είναι στον Α.Ο. Καρδίτσα!

Αντίπαλος της Καρδιτσιώτικης ομάδας αύριο (21/12) στο γήπεδο της Καρδιτσομάγουλας είναι ο γνώριμος από το παιχνίδι του πρωταθλήματος, Ατρόμητος Παλαμά.

Στόχος των «κυανόλευκων» είναι να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό και να αποκτήσουν το προβάδισμα από τον αντίπαλό τους.

Στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί πίστη και διάθεση για αγωνιστικότητα και ευελπιστούν να βγάλουν όλα εκείνα τα στοιχεία που τους είχαν καθιερώσει τις πρώτες 11 αγωνιστικές του πρωταθλήματος στην πρώτη θέση.

Το πάθος για την πρόκριση στον τελικό θα είναι από τις παραμέτρους που πιθανόν κρίνουν την εξέλιξη του αυριανού ντέρμπι και αυτό το γνωρίζουν καλά στον ΑΟΚ, που έχουν εμπειρία από τέτοια παιχνίδια.

Μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος, όπου ο ΑΟΚ ηττήθηκε… στα σημεία από τον αντίπαλό του, γνωρίζουν πλέον που πρέπει να εστιάσουν, ώστε να ελπίζουν σε πρόκριση στον τελικό.

Η ψυχολογία μετά τις δύο ήττες στα ντέρμπι ανέβηκε ξανά, με την Καρδιτσιώτικη ομάδα να επανέρχεται στα τρίποντα απέναντι στη Μυρίνη με 1-0.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα, με το Σάκη Τίκα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και να αποφασίζει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή για τη διάταξη, καθώς και για την 11άδα που θα καταλήξει.

Δυναμικό παρών, όπως και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, αναμένεται να δώσει και ο κόσμος, με τον καιρό να ευνοεί για μεγάλη προσέλευση και τη διοίκηση να εκδίδει σήμερα ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φιλάθλους της να τη στηρίξουν και να δώσουν στους παίκτες την απαιτούμενη ώθηση.