«Παίζει» του Φάνη Στάθη στον ΑΟ Κρανέας

«Μια ανάσα» από την Α’ Ερασιτεχνική έφτασε φέτος ο Α.Ο. Κρανέας, εξέλιξη που πεισμώνει παρά απογοητεύει τους «Κόκκινους» ενόψει της νέας σεζόν.

Η ομάδα της Κρανιάς διαγράφει συνεχώς ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια που αποτυπώνεται από την άνοδό της στην  Α1 Ερασιτεχνική και έπειτα τις δύο διαδοχικές παρουσίες της στα πλέι-οφ ανόδου, με την πιο πρόσφατη να «αγγίζει» το όνειρο της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία.

Με έρεισμα το ντόπιο στοιχείο στο ρόστερ, ο ΑΟΚ κατάφερε να καλλιεργήσει έδαφος με πρωταγωνιστικές βλέψεις προσθέτοντας 2-3 έμπειρες μονάδες που βοήθησαν τα μέγιστα σε αυτή την προσπάθεια και όπως όλα δείχνουν έτσι θα προσπαθήσει να συνεχίσει.

Με την εντοπιότητα και φέτος να παίζει το ρόλο της, οι ιθύνοντες της ομάδας δε θα μπορούσαν να μη στρέψουν το ενδιαφέρον τους σε ό,τι αφορά την τεχνική ηγεσία σε ανάλογα «μονοπάτια» και έτσι το όνομα που ακούστηκε τις τελευταίες ημέρες είναι αυτό του Φάνη Στάθη.

Ο νεαρός τεχνικός που έλυσε τη συνεργασία του με τον ΑΟ Αγναντερού μετά από μία επιτυχημένη χρονιά, είναι ένα πρόσωπο που κατά γενική ομολογία χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού στην περιοχή, τόσο για τις γνώσεις του όσο και για την προσωπικότητά του, με την εμπειρία του από τις επαγγελματικές κατηγορίες ως ποδοσφαιριστής και τα πρώτα πολύ καλά δείγματα γραφής στο τεχνικό κομμάτι να αφήνουν υποσχέσεις.

Άλλωστε πρόκειται για άνθρωπο της περιοχής που έχει πάντοτε ως προτεραιότητα τη δημιουργία καλού κλίματος και το μεράκι για δημιουργία ανταγωνιστικού συνόλου.

Όλα αυτά όμως στη θεωρία, καθώς ακόμη είναι πολύ νωρίς για αποφάσεις και τα σενάρια καλά κρατούν…