Πήρε Τάσο Τσιαντούλα η Δόξα Μητρόπολης!

Η Δόξα Μητρόπολης θα έχει και φέτος Τσιαντούλα κάτω από τα δοκάρια της, αυτή τη φορά αποκτώντας τον μικρότερο αδερφό μέχρι πρότινος ομοθεσίτη παίχτη στους Κιτρινόμαυρους, Τάσο!

Ο 32χρονος τερματοφύλακας μετά από μία σεζόν που τη μοίρασε σε ομάδες με ιστορία και αξιόλογες πορείες, θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, αφού να ενισχύσει την προσπάθεια του συγκροτήματος του Μάκη Ριζογιάννη.

Ο  Τάσος Τσιαντούλας ξεκίνησε πέρυσι στον Ηρακλή Σοφάδων και ολοκλήρωσε στον Ατρόμητο Παλαμά, με τον οποίο έφτασε έως τα πλέι-οφ της Α’ ΕΠΣΚ.

Τη  σεζόν 2016-17, υπερασπίστηκε την εστία του ΑΟΚ, φτάνοντας επίσης στα πλέι-οφ ανόδου της Α’ ΕΠΣΚ και στον τελικό του κυπέλλου.

Η προηγούμενη σεζόν τον βρήκε στον Αστέρα, όπου ως βασικό του στέλεχος έφτασε έως τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΚ, βρισκόμενος αντιμέτωπος με τη νυν του ομάδα.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας ξεκίνησε από την Ασπίδα Κρύας Βρύσης, ενώ ακολούθησε σημαντική διαδρομή με τη κάτω από την εστία του Ήφαιστου, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στο μπαράζ ανόδου στη Δ’ Εθνική κόντρα στην Α.Ε Μουζακίου τη σεζόν 2009-10.

Επίσης, ο έμπειρος τερματοφύλακας φόρεσε τις φανέλες της Ελπίδας Αγίου Γεωργίου και του Α.Ο. Μυρίνης.