Πήρε Λάμπρο Γραββάνη και επανένταξε Τριτόπουλο ο Θεσσαλικός Ματαράγκας

Με δύο προσθήκες εμπλουτίζει το ρόστερ του για το β’ μισό της σεζόν ο Θεσσαλικός Ματαράγκας.

Οι Κυανόμαυροι απέκτησαν τον Λάπρο Γραββάνη και τον Νίκο Τριτόπουλο, με τον δεύτερο να επιστρέφει στην ομάδα του Μάνθου Ορφανιώτη μετά από απουσία εξαμήνου.

Ο Τριτόπουλος είναι 25 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Α’ ΕΠΣ Λάρισας με τη φανέλα του Φαλανιακού μέχρι τον Ιανουάριο του 2018, ενώ έχει περάσει και από άλλες ομάδες της γειτονικής Λάρισας, μεταξύ αυτών και των Βούναινων.

Στον Θεσσαλικό αγωνίστηκε στο περυσινό β’ μισό της σεζόν, σημειώνοντας δύο γκολ στην Α1 ΕΠΣΚ.

Ο Γραββάνης αγωνίζεται ως δεξιός μπακ-χαφ και πέρυσι αγωνίστηκε για μικρό χρονικό διάστημα στον Ταυρωπό και έπειτα ολοκλήρωσε στην Ελπίδα Αγίου Γεωργίου!

Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής, την αμέσως προηγούμενη χρονιά είχε εξαιρετική παρουσία με τη φανέλα της Δόξας Μάρκου, συμβάλλοντας στην επίτευξη της ανόδου των Μαυραετών, μετά από περίπου μία δεκαετία στην Α’ Ερασιτεχνική, ολοκληρώνοντας μία πολύ επιτυχημένη συνεργασία με την τοπική ομάδα.

Στο φετινό α’ μισό αγωνίστηκε στον Άρη Καρδίτσας, βοηθώντας τον στις πρωταγωνιστικές του βλέψεις.

Έχει επίσης αγωνιστεί σε Καραϊσκάκη Μαυρομματίου και Ήφαιστο.

Η ανακοίνωση:

«Ο Θεσσαλικός Ματαράγκας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του δημιουργικού μέσου Λάμπρου Γραβάνη που στο πρώτο μισό αγωνιζόταν στον Άρη Καρδίτσας, αλλά και την επιστροφή του ταχύτατου επιθετικού Νίκου Τριτόπουλου.

Η οικογένεια του Θεσσαλικού τους καλωσορίζει και τους εύχεται μια καλή συνέχεια της τρέχουσας χρονιάς»!