Πάνοπλοι και με 6ο παίκτη τον κόσμο τους κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου οι Τιτάνες!

Για ένα σπουδαίο ματς που εντάσσεται στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής προετοιμάζονται οι Τιτάνες.

Η ομάδα του Παλαμά υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου σε ένα Θεσσαλικό ντέρμπι και θέλει με τη δύναμη της έδρας να φτάσει στο δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα και στο 2×2 μπροστά στο κοινό της.

Η ομάδα του Χρήστου Ζαχαρέλη εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω 28ης Οκτωβρίου και μετά την ήττα από τον Μαντουλίδη δούλεψε περισσότερο ώστε σε ένα πρώιμο στάδιο της σεζόν να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη χημεία.

Το ξεκίνημα των Παλαμιωτών στο νέο πρωτάθλημα χαρακτηρίζεται ισορροπημένο, ενώ υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης για μία ομάδα που δομήθηκε συνδυάζοντας νιάτα και εμπειρία και σε μεγάλο βαθμό είναι ανανεωμένη.

Το γειτονικό ντέρμπι της Κυριακής (4/11) είναι από αυτά που πάντα τονώνουν το ηθικό και στη συγκεκριμένη περίπτωση και τη βαθμολογική συγκομιδή, αφού ο αντίπαλος μετρά δύο ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και σίγουρα θα επιδιώξει να ρεφάρει.

Στην αντίπερα, οι Τιτάνες θέλουν να αφήσουν τους Βολιώτες χωρίς νίκη, κάτι που φυσικά θα σημάνει δική τους βαθμολογική τόνωση και απομάκρυνση από τις θέσεις της διακεκαυμένης ζώνης, έστω και αν ακόμη είναι νωρίς για διεκπεραίωση στόχων.

Αυτά τα ματς, όμως είναι που δίνουν το κάτι παραπάνω από νωρίς και οι Τιτάνες, με την εμπειρία της 7ης (!) συνεχόμενης παρουσίας τους στις Εθνικές κατηγορίες και με το κοινό της περιοχής στο πλευρό τους θα επιδιώξουν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία κύλησε ομαλά μέσα στην εβδομάδα και οι ρυθμοί ανέβηκαν, με τον Χρ. Ζαχαρέλη να συνιστά σοβαρότητα και προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου διαθέτει κάποιες πολύ έμπειρες μονάδες, προεξάρχοντος του Δημήτρη Μπογδάνου και των Ιλτσόγλου, Κυριακόπουλου, όμως σίγουρα δεν είναι από τους αντιπάλου που προκαλούν δέος με την αγωνιστική του ποιότητα. Σίγουρα πρόκειται για ένα ιστορικό Σωματείο, αλλά οι Τιτάνες έχουν τη δική τους ιστορία και μέγεθος στο μπασκετικό χάρτη της χώρας.

Η σημερινή (3/11) τελευταία προπόνηση ολοκληρώνει την προετοιμασία της ομάδας για το ματς, με τον Χρ. Ζαχαρέλη να έχει όλους τους παίχτες του ετοιμοπόλεμους.

Οι Τιτάνες έχουν απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της περιοχής για προσέλθει στο γήπεδο και να εμψυχώσει την προσπάθεια της ομάδας στο δρόμο προς τη νίκη, σε ματς που ορίστηκε για την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 στο κλειστό του Παλαμά.

Διαιτητές ορίστηκαν οι Δημήτρης Παζώλης, Λεωνίδας Γεωργούλης του Συνδέσμου Διαιτητών Κεντρικής-Δυτικής Θεσσαλίας

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής:

Σάββατο 3 Νοεμβρίου

Κλειστό «Βλαχάβειο», 17:00, Καλαμπάκα-ΠΑΣ Γιάννινα. Διαιτητές: Αγραφιώτης Ιωάν.-Αγραφιώτης Γρ. (Χλωρός)

Κυριακή 4 Νοεμβρίου

Κλειστό «Δ. Βικέλας», 17:00, ΑΟΚ Βέροιας-Νικόπολη Πρέβεζας. Διαιτητές: Τζιοπάνος Γ.-Δέλλας (Μελανίδης)

Κλειστό Μελίκης, 17:00, Μελίκη-Εύαθλος Μακ. Πολύκαστρου. Διαιτητές: Σελεβός-Βασιλόπουλος (Καλότσης)

Κλειστό Ιωαννίνων (Ν), 17:00, ΑΓΣ Ιωαννίνων-Μαντουλίδης. Διαιτητές: Καρακώστας-Κοντογιάννης (Χαραλάμπης)

Κλειστό Παλαμά, 17:00, Τιτάνες Παλαμά-Ολυμπιακός Βόλου. Διαιτητές: Παζώλης-Γεωργούλης (Τέγα)

Κλειστό Γρεβενών, 17:00, Πρωτέας Γρεβενών-Ίκαροι Τρικάλων. Διαιτητές: Πράττος-Καντερές (Βόντζας)