«Πάνοπλοι» ενόψει Μελίκης οι Τιτάνες!

Επιστροφή στον Παλαμά για τους Τιτάνες, οι οποίοι μετά από διάστημα 2,5 εβδομάδων θα  αγωνιστούν ξανά μπροστά στο κοινό τους για την 8η αγωνιστική στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Χρήστου Ζαχαρέλη θα αντιμετωπίσει τη Μελίκη ένα αντίπαλο παραδοσιακό -θα λέγαμε- στη Γ’ Εθνική, που με τη φετινή του παρουσία αποδεικνύει ότι είναι ικανός για κάθε αποτέλεσμα.

Οι Παλαμιώτες αγνοούν τη νίκη από το διπλό στους Ικάρους και θέλουν άμεσα να επιστρέψουν στα ροζ φύλλα, κόντρα σε έναν αντίπαλο που μετρά μία νίκη περισσότερη στη βαθμολογία και προέρχεται από την επικράτηση ψυχολογίας στο ματς με τον Πρωτέα Γρεβενών.

Το ματς λογίζεται ως κομβικό για τη συνέχεια, προκειμένου οι Τιτάνες να ανακόψουν το αρνητικό τους σερί, να ανακτήσουν την ψυχολογία και αυτοπεποίθησή τους και  να βρουν τον τρόπο να αναρριχηθούν βαθμολογικά «πιάνοντας» τη Μελίκη στη γενική κατάταξη.

Όσο κυλά η σεζόν, η ομάδα του Παλαμά βρίσκει τα πατήματά της και αποδίδει ρόλους στους παίχτες της με σκοπό να βελτιωθεί σε  ατομικό και ομαδικό επίπεδο, καλούμενη πλέον να μετουσιώσει αυτή τη διεργασία σε αποτελέσματα.

Η παρουσία νεαρών και έμπειρων αθλητών σε ένα πλάνο τριετίας, όπως δομήθηκε η φετινή προσπάθεια, αποδίδει εμπιστοσύνη σε παίχτες ώστε να εξελιχθούν αλλά και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας, στοχεύοντας στο υψηλότερο δυνατό πλασάρισμα.

Συνεπώς, το ματς με έναν ισοδύναμο αντίπαλο την Κυριακή (9/12) έχει ιδιαίτερη σημασία και στο «στρατόπεδο» των Τιτάνων έγινε η απαιτούμενη δουλειά μέσα στην εβδομάδα για να παρουσιαστεί η ομάδα όπως πρέπει.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και μεθαύριο το συγκρότημα του Χρ. Ζαχαρέλη θα επιδιώξει την τρίτη του νίκη, ευελπιστώντας ότι το φίλαθλο κοινό της περιοχής θα το στηρίξει στο δρόμο για το θετικό αποτέλεσμα.

Ο αγώνας ορίστηκε για την Κυριακή (9/12, 17:00) στο κλειστό του Παλαμά και διαιτητές ορίστηκαν οι Φώτιος Φουντζήλας και Αριστοτέλης Λαΐδης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής:

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

Κλειστό Μπάρας, 17:00, Ίκαροι Τρικάλων-ΑΟΚ Βέροιας. Διαιτητές: Παπαθανασίου-Κολοκυθάς (Γκαρτζονίκας)

Κλειστό Γρεβενών, 17:00, Πρωτέας Γρεβενών-ΑΟ Καλαμπάκας. Διαιτητές: Σελεβός-Πλατέλλα (Κηπουρίδης)

Κλειστό Παλαμά, 17:00, Τιτάνες Παλαμά-ΓΑΣ Μελίκης. Διαιτητές: Φουντζήλας-Λαϊδης (Τέγα)

Κλειστό Βόλου, 17:00, Ολυμπιακός Βόλου-Δόξα Λευκάδας. Διαιτητές: Ντόγκας-Χατζηχαρίσης (Γκουντέλιας)

Κλειστό Μαντουλίδη, 17:00, Μαντουλίδης-Νικόπολη Πρέβεζας. Διαιτητές: Σαρακενίδης-Χρυσάφης (Δέλλας)

Κλειστό Πολυκάστρου, 17:00, Εύαθλος Μακ Πολύκαστρου-ΠΑΣ Γιάννινα. Διαιτητές: Σιταρίδης-Γραικός (Ελευθεριάδης)

Ρεπό: ΑΓΣ Ιωαννίνων