Ο χιονιάς μετέφερε την προπόνηση στο Fitness Club για την Παλαμαϊκή!

Τα χιόνια και το κρύο που κάνουν δυσκολότερη τη ζωή στην περιοχή μας, δεν εμπόδισαν την Παλαμαϊκή και τους ποδοσφαιριστές της από το να ακολουθήσουν το χθεσινό πρόγραμμα.

Μπορεί ο χιονιάς και οι ακραίες θερμοκρασίες να μην επέτρεψαν την ομάδα του Βασίλη Ανυφαντάκου να προπονηθεί στο γήπεδο, όμως κανείς δεν πτοήθηκε αφού το σκηνικό μεταφέρθηκε στο γυμναστήριο Fitness Club στον Παλαμά.

palamaikh fitness club (1)

Εκεί ο προπονητής των νεοφώτιστων στην Α1 ΕΠΣΚ και οι παίχτες του με μεγάλη διάθεση και απολαμβάνοντας όλες τις ανέσεις και τη λειτουργικότητα του χώρου προπονήθηκαν με πρόγραμμα που περιλάμβανε αεροβική άσκηση και ενδυνάμωση υπό την επίβλεψη και της καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής κ. Ειρήνης Καπνιά.

Η προθυμία όλων ήταν έκδηλη, καθώς μπορεί η σφοδρή κακοκαιρία να ανέβαλε τη δράση το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καρδίτσας, όμως ανεξαρτήτως το τι θα συμβεί στη συνέχεια, μιας και τα έντονα φαινόμενα συνεχίζονται, στις τάξεις της ομάδας επικρατεί προσήλωση και σοβαρότητα για να υπάρχει η αγωνιστική ετοιμότητα και να διατηρηθούν οι ρυθμοί στον επιθυμητό βαθμό.

palamaikh fitness club (3)

Η Παλαμαϊκή ευχαριστεί την ιδιοκτήτρια του Fitness Club κ. Καπνιά για τη φιλοξενία και τη συνεργασία στο να πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας.

palamaikh fitness club (4)