Ο Σπύρος Πλακιάς νέος προπονητής της Νεφέλης Καλλιθήρου!

Το πρόσωπο που θα αναλάβει τον προπονητικό «θώκο» της νέας αγωνιστικής σεζόν ανακοίνωσε η Νεφέλη Καλλιθήρου.

Η Νεφέλη συμφώνησε με τον Σπύρο Πλακιά, ο οποίος θα αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα στη Β’ Ερασιτεχνική! Ο νεαρός τεχνικός που πρόσφατα έγινε κάτοχος του διπλώματος UEFA C’ πέρυσι καθοδήγησε τον Ολυμπιακό Καρδίτσας ενώ τη σεζόν 2014-15 βρέθηκε στον πάγκο της Ασπίδας Κρύας Βρύσης!

Παράλληλα, η διοίκηση της Νεφέλης απευθύνει ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Μάκη Ευαγγέλου, ο οποίός μετά από τρία χρόνια ως προπονητής στο συγκρότημα του Καλλίθηρου, αποχώρησε και συνεχίζει στον Α.Ο. Μελισσοχωρίου.

Αναλυτικά:

«Ο αθλητικός σύλλογος Νεφέλη Καλλιθήρου θέλει να ευχαριστήσει τον πρώην προπονητή της ομάδας, κ. Μάκη Ευαγγέλου για τα 3 χρόνια παραμονής του στην ομάδα  και να του ευχηθεί καλή σταδιοδρομία για τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας στο Μελλισοχώρι.

Σε αυτό το σημείο το Δ.Σ., οι φίλοι και οι παίχτες της ομάδας μέσα από αυτό το κείμενο, θέλουμε να καλωσορίσουμε, τον κ. Σπύρο Πλακιά ως νέο τεχνικό του Α.Σ. Νεφέλης Καλλιθήρου, όπου και θα κάνει το προπονητικό του ντεμπούτο ως νέος προπονητής και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία στην νέα του αυτή θέση.

Τελειώνοντας ευχαριστούμε θερμά ΟΛΟΥΣ τους τοπικούς φίλους και μη, καθώς και τους χορηγούς της ομάδος μας για την περσινή οικονομική τους ενίσχυση και αναμένουμε όπως πέρυσι έτσι και φέτος, σε μια δύσκολη αλλά και ελπιδοφόρα χρονιά με νέους στόχους, νέους παίχτες που ήρθαν και υπό συζήτηση αρκετούς ακόμα καθώς και παλιό έμψυχο υλικό της ομάδας που ανανέωσε την συνεργασία μας, την οικονομική τους ενίσχυση.

                                                                                                          ΤΟ

                                                                           Δ.Σ. ΝΕΦΕΛΗ ΚΑΛΛΙΘΗΡΟΥ»