Ο Μάκης Κατσαβριάς αναλαμβάνει Ενωσιακός προπονητής στη Μικτή Παίδων ΕΠΣΚ!

Τον προπονητή που θα πλαισιώσει τον Κώστα Γκαβογιάννη στο Ενωσιακό τεχνικό τιμ αναζητεί η Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ο Λεωνίδας Τασιούλης δε θα συνεχίσει στο πόστο του τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αφήνοντας ένα αξιόλογο έργο στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΚ, αποχωρώντας για προσωπικούς λόγους και πλέον έχουν αρχίσει ήδη οι διαδικασίες για την αναπλήρωση του κενού.

Σύμφωνα με πληροφορίες και μετά από διεξοδικές επαφές των μελών της Τεχνικής Επιτροπής της Καρδιτσιώτικης Ένωσης κ.κ. Πέτρου Παπαδάκου, Δημήτρη Κωτούζα και Γιώργου Λάμπρου, η λύση η οποία προκρίνεται για τη θέση του προπονητή είναι αυτή του Μάκη Κατσαβριά.

Πρόκειται για προπονητή με μεγάλη εμπειρία στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, έχοντας κατά καιρούς στελεχώσει τιμ σε Ακαδημίες Συλλόγων της Καρδίτσας, ενώ, εδώ και έναν χρόνο έχει αναλάβει προπονητής στα  τμήματα Ακαδημιών του ΑΣ Αναγέννηση με επιτυχία.

Όπως όλα δείχνουν, οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η έναρξη της συνεργασίας, με την τοπική Ένωση να εκτιμά τόσο το προφίλ και τις γνώσεις του έμπειρου προπονητή, όσο και το ιστορικό Σωματείο της Αναγέννησης προβαίνοντας στη συγκεκριμένη ενέργεια.