Ο Κώστας Κομποδιέτας άμεσος συνεργάτης του Καλογήρου στον ΑΣΚ!

ΑΣ Καρδίτσας και Κώστας Κομποδιέτας συνεχίζουν μαζί και στην Α2 Εθνική κατηγορία τη συνεργασία τους, με τον νεαρό προπονητή να είναι άμεσος συνεργάτης του Λευτέρη Καλογήρου και μαζί να αναλαμβάνουν το χτίσιμο και την καθοδήγηση των Κυανόλευκων στην πρωτόγνωρη πρόκληση της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Ο 35χρονος Καρδιτσιώτης προπονητής, ήταν επίσης στο τεχνικό τιμ της ομάδας κατά την περυσινή αγωνιστική περίοδο ως συνεργάτης του Κώστα Ρουμελιώτη όπου πιστώθηκε την επιτυχία της ανόδου στην Α2, ενώ έχει ενεργό ρόλο στις Ακαδημίες των Κυανόλευκων που επιχειρούν διαρκή αναβάθμιση.

Παράλληλα, ο Κώστας Κομποδιέτας που έχει στελεχώσει επί σειρά ετών ως αθλητής τον ΑΣΚ έως και τη σεζόν 2014-15 όπου υπέστη σοβαρό τραυματισμό και ουσιαστικά αποχώρησε από την ενεργό δράση, μετρά ως πρώτος προπονητής την άνοδο με τον Ήφαιστο Καρδίτσας για πρώτη φορά στην Α1 ΕΣΚΑΘ και πέρυσι την επιτυχία του Γ.Σ. Σοφάδων με την είσοδο στα πλέι-οφ ανόδου στη Γ’ Εθνική και την πορεία έως τον τελικό του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, όπου οι Σοφαδίτες έφτασαν πιο κοντά από ποτέ στη μεγαλύτερη διάκριση της ιστορίας τους.

Η ανακοίνωση του ΑΣΚ:

«Ο Α.Σ. Καρδίτσας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Κομποδιέτα, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Λευτέρη Καλογήρου, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Ο 35χρονος Καρδιτσιώτης προπονητής, πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και κάτοχος διπλώματος Α’ κατηγορίας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον Α.Σ.Κ. και έχει προσφέρει την τελευταία δεκαετία πολύτιμες υπηρεσίες στο σύλλογο, αρχικά ως αθλητής, στη συνέχεια ως προπονητής των ακαδημιών και από την προηγούμενη περίοδο, ως συνεργάτης προπονητής στην ανδρική ομάδα. Επίσης, έχει σημαντικές επιτυχίες στα πρωταθλήματα Θεσσαλίας ως πρώτος προπονητής με τον Ήφαιστο Καρδίτσας και το Γ.Σ.Σοφάδων. Ο Κ. Κομποδιέτας θα είναι μαζί με το Λευτέρη Καλογήρου το βασικό τεχνικό δίδυμο της ανδρικής ομάδας, ενώ αναλαμβάνει παράλληλα το πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αθλητικής βελτίωσης.

Ευχόμαστε στον Κώστα Κομποδιέτα υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας».