Ο Καλογεράκης στο «τιμόνι» του Ατρόμητου Παλαμά!

Στο πρόσωπο του Λάμπρου Καλογεράκη βρήκε ο Ατρόμητος Παλαμά τον αντικαταστάτη του Βασίλη Ανυφαντάκου, ο οποίος το πρωί της Κυριακής (8/10) παραιτήθηκε από τον προπονητικό «θώκο» των «Πράσινων».

Ο 53χρονος προπονητής προέρχεται από τη «χρυσή» χρονιά κατά την οποία καθοδήγησε τον ΑΟ Σελλάνων στην κατάκτηση τεσσάτων τίτλων, ξεκινώντας από το Σούπερ Καπ (Ευ Αγωνίζεσθαι) της περυσινής σεζόν, συνεχίζοντας με το κύπελλο ΕΠΣΚ και έπειτα με τον τίτλο της Α’ Ερασιτεχνικής που είχε ως επακόλουθο την ιστορική πρώτη άνοδο στη Γ’ Εθνική, για να ολοκληρώσει τη θητεία του στην ομάδα του Προαστίου με back to back κατάκτηση του τελικού Ευ Αγωνίζεσθαι.

Ο 53χρονος έμπειρος προπονητής την αμέσως προηγούμενη σεζόν ήταν στον πάγκο του Πάμισσου Καλογραιανών, στον οποίο θήτευσε και παλαιότερα, ενώ είναι γνωστός για τη μακροημέρευσή του στο «τιμόνι» του Ταυρωπού, τον οποίο οδήγησε σε κατακτήσεις τίτλων στην Α’ ΕΠΣΚ και τον κοούτσαρε στη Δ’ Εθνική.

Ο Καλογεράκης έχει επίσης υπάρξει προπονητής σε Ηρακλή Σοφάδων, ΑΟ Αγναντερού, Αστέρα Καρδίτσας και βοηθός προπονητή στην Αναγέννηση στη Β’ Εθνική.

Η συνεργασία με τον πετυχημένο κόουτς κρίθηκε η πλέον κατάλληλη τη δεδομένη χρονική στιγμή από τη διοίκηση του Ατρόμητου που επιθυμούσε μία φυσιογνωμία η οποία θα γνώριζε καλά το ποδόσφαιρο της περιοχής και δοκιμασμένη σε πρότζεκτ πρωταθλητισμού.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ατρόμητος Παλαμά, μετά από 5 αγωνιστικές στην  Α’ Ερασιτεχνική είναι στην 4η θέση με 10 βαθμούς (3 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα) και 5 πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Μακρυχωρίου.