Ο Ίωνας Βόλου στο δρόμο του Γ.Σ. Σοφάδων για τον τελικό του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ! Το πλήρες πρόγραμμα!

Η πρόκληση της δεύτερης συμμετοχής στην ιστορία του στο Final Four του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ καταφθάνει για τον Γ.Σ. Σοφάδων που θα επιδιώξει να κάνει το κάτι παραπάνω συγκριτικά με την περυσινή του πρώτη εμπειρία από την τελική τετράδα.

Σε αυτή την προσπάθεια, η ομάδα του Κώστα Κομποδιέτα κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Ίωνα Βόλου, ο οποίος προκρίθηκε άνευ αγώνα στα ημιτελικά, λόγω της απόσυρσης από τη διοργάνωση της Νίκης Βόλου (την οποία απέκλεισε στους «16» άνευ αγώνα) και κατόπιν του Γ.Σ. Βόλου και του Ολυμπιακού Βόλου (το νικητή του οποίου επρόκειτο να αντιμετωπίσει στα προημιτελικά και έτσι εκ νέου προκρίθηκε στους «4»).

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 7-8 Ιανουαρίου στο ΕΑΚ Λάρισας (κλειστό Αλκαζάρ) και μάλιστα, το παιχνίδι του Γ.Σ. Σοφάδων με τον Ίωνα θα είναι και ο πρώτος ημιτελικός χρονικά, ο οποίος ορίστηκε για τις 17:30 το Σάββατο.

Στις 19:30 ο Σπάρτακος Λάρισας που συμμετέχει στην Α2 ΕΣΚΑΘ θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Λάρισας στο ίδιο γήπεδο, ενώ την Κυριακή ο τελικός ορίστηκε για τις 19:00, όπου εκτός του προέδρου της ΕΣΚΑΘ κ. Ντούγκου και των μελών του, πιθανότατα θα παραστεί και ο πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Πριν τον τελικό, θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης μεταξύ των κλιμακίων (Παίδες με ημ. γέννησης 2002-03) Δυτικής Θεσσαλίας (Καρδίτσα – Τρίκαλα) – Ανατολικής Θεσσαλίας (Λάρισα – Βόλος).