Οριστική αναβολή στα ματς Απόλλωνα Μακρυχωρίου, ΑΟ Σελλάνων! (13η αγωνστική)

Το ρεπορτάζ του KarditsaSportiva επιβεβαιώθηκε και έτσι η ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα της ΕΠΣ Καρδίτσας για αναβολή των αναμετρήσεων του Απόλλωνα Μακρυχωρίου και του ΑΟ Σελλάνων που ήταν προγραμματισμένοι για την Κυριακή (6/1) στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν αδύνατο να αλλάξουν δραματικά τις επόμενες ώρες και έτσι η ισχύουσα κατάσταση των αγωνιστικών χώρων του ΔΑΚ της Καρδίτσας και του Δημοτικού Σταδίου Προαστίου που έχουν καλυφθεί με χιόνι, δε θα μπορούσαν να παρουσιάσουν βελτίωση μέχρι την Κυριακή.

Συνεπώς τα ματς Απόλλων Μακρυχωρίου – ΑΣ Μετέωρα και ΑΟ Σελλάνων – Φωκικός αναβάλλονται, όπως δημοσίευσε η ΕΠΟ, ενώ στον ίδιο Όμιλο, έχουμε ακόμη την αναβολή στα ματς Νίκη Βόλου – Πιερικός και ΓΣ Αλμυρού – Ολυμπιακός Βόλου.

Το ματς της Αναγέννησης στη Νεοκαισάρεια κόντρα στον τοπικό Αχιλλέα δεν άλλαξε κατάσταση και όλα δείχνουν ότι πάει για σέντρα, αν και την τελευταία γνώμη θα έχουν οι διαιτητές της αναμέτρησης την ώρα του αγώνα, όπου θα επιθεωρήσουν τον αγωνιστικό χώρο.