Οι Τιτάνες αντιμετωπίζουν τους Παλαιμάχους τους για καλό σκοπό!

Το παρελθόν συναντά το παρόν για να…υπάρξει μέλλον, η συνέχιση δηλαδή της 40χρονης ιστορίας των Τιτάνων!

Ο ΓΣ Τιτάνες διοργανώνει την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30 στο κλειστό του Παλαμά φιλικό αγώνα όπου η τωρινή ομάδα των Τιτάνων θα αντιμετωπίσει αθλητές που τίμησαν σε βάθος 40ετίας τη φανέλα του Συλλόγου και κατάφεραν να τον μεγεθύνουν, με τη δράση που συνεχίζεται για 5η, πλέον, γενιά!

Ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό σκοπό και έτσι όποιοι συρρεύσουν στο κλειστό του Παλαμά, εκτός από…μαθήματα ιστορίας και αναβίωσης στιγμών από τις παλιές δόξες των Τιτάνων, θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν τη φιλανθρωπική δράση Σωματείου της περιοχής, σε καιρούς εξαιρετικά δύσκολους.

Γι’ αυτό το λόγο, οι Τιτάνες καλούν τόσο τον κόσμο να ανταποκριθεί σε αυτό το φιλικό όσο και όλους τους Παλαιμάχους, όποιοι φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας και επιθυμούν να αγωνιστούν, να προσέλθουν αύριο (30/12)  στο γήπεδο, ενισχύοντας αυτό τον σκοπό.

Η ανακοίνωση:

«40 χρόνια ιστορίας… 40 χρόνια επιτυχιών

Η ομάδα μας γιορτάζει την επιτυχημένη παρουσία της στο χώρο του μπάσκετ, με έναν άκρως εορταστικό και ενδιαφέρον αγώνα.
Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο Παλαμά, παίκτες που είχαν φορέσει την φανέλα των Τιτάνων θα αγωνιστούν για καλό σκοπό.
Το κλειστό μας γυμναστήριο θα γεμίσει με αναμνήσεις και ιστορίες που δημιούργησε αυτή η ομάδα.
Πέραν του αγωνιστικού, τα έσοδα που θα μαζευτούν, θα δοθούν για την ενίσχυση φιλανθρωπικού σωματείου.

Καλούνται όλοι οι παλαίμαχοι αθλητές, προπονητές, να δώσουν το παρόν για αθλητική δράση, καθώς και όλος ο κόσμος του Παλαμά και τα σωματεία να στηρίξουν αυτό τον τόσο σημαντικό σκοπό με την παρουσία τους.

Σας περιμένουμε όλους».