Οι παίχτες της ΑΣΑ BC έγιναν…οπαδοί και χειροκρότησαν τον 6ο (συμ)παίχτη τους! (vid)

Μία απόλυτη αποτύπωση της επιρροής και ώθησης που δίνει ο κόσμος στη φετινή προσπάθεια του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Αναγέννησης επιχειρήθηκε από τους παίχτες των Κιτρινόμαυρων.

Μετά το φινάλε του επαναληπτικού προημιτελικού αγώνα του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ με τον ΓΣ Σοφάδων που έδωσε την πρόκριση στο Final Four, οι παίχτες των Κιτρινόμαυρων θέλησαν να ανταποδώσουν τη στήριξη που λαμβάνουν από τους φιλάθλους τους, με τρόπο που σίγουρα  είναι ανατρεπτικός, όσο και εκδηλωτικός.

Οι αθλητές της ΑΣΑ BC κατευθύνθηκαν προς το μέρος της κερκίδας του ΔΑΚ της Καρδίτσας όπου έχει καθιερωθεί ως η θέση των οργανωμένων και αφού τους προέτρεψαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, πήραν εκείνοι τη θέση τους στην εξέδρα!

Αυτή η κίνηση υποδήλωσε πως…το κοινό της πόλης είναι εν τοις πράγμασι ο 6ος παίχτης της ΑΣΑ και είναι αυτός που…παίζει μαζί της μπάλα στο παρκέ!

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν και στην «κλασική-αγαπημένη» αποθέωση που γνώριζαν οι παίχτες σε όλα τα προηγούμενα ματς από τους φιλάθλους τους, ήρθε η ώρα ώστε το αγωνιστικό τμήμα να αποθεώσει τους οπαδούς του!

Η συγκεκριμένη ενέργεια ήρθε να δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στο ισχυρό «δέσιμο» μεταξύ των δύο πλευρών και στη μοναδική αλληλοσυμπλήρωση, η οποία κάνει ξεχωριστεί τη φετινή προσπάθεια του τμήματος.

Το παρακάτω βίντεο πτωχεύει κάθε προσπάθεια περιγραφής του σπάνιου αυτού σκηνικού: