Οι διαιτητές στον τελικό «Ευ αγωνίζεσθαι» Απόλλωνα Μακρυχωρίου – ΑΟ Σελλάνων

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καρδίτσας ανακοίνωσε τη διαιτητική σύνθεση για τον αυριανό (6/9, 16:30) τελικό Σούπερ Καπ «Ευ Αγωνίζεσθαι» που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σοφάδων μεταξύ του περυσινού πρωταθλητή Α’ ΕΠΣΚ, Απόλλωνα Μακρυχωρίου και του κυπελλούχου ΕΠΣΚ «Ανδρέας Γεωργίου»», ΑΟ Σελλάνων.

Παράλληλα, η τοπική Ένωση ενημερώνει ότι η είσοδος είναι δωρεάν και απευθύνει κάλεσμα σε φιλάθλους, ποδοσφαιριστές, προπονητές και ανθρώπους του αθλητισμού να δώσουν το παρών στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν 2018-19.

Αναλυτικά:

«Προσκαλούμε στον τελικό αγώνα ποδοσφαίρου για το Kύπελλο «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» (ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ) που θα γίνει την Πέμπτη 6-9-2018 και ώρα 16:30 μ.μ. στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΟΦΑΔΩΝ, τα Σωματεία μέλη μας, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους, τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όλους τους κατοίκους του Νομού. Στον συγκεκριμένο αγώνα, που θα είναι μια γιορτή για το τοπικό μας ποδόσφαιρο, θα αγωνιστούν οι ομάδες ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ, πρωταθλητής Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 και Α.Ο ΣΕΛΛΑΝΩΝ, ως κυπελλούχος ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, αγωνιστικής περιόδου 2017-2018

H είσοδος θα είναι ελεύθερη

Διαιτητές – βοηθοί Τελικού:

Διαιτητής: Βαφειάδης Δημήτρης

1ος Βοηθός : Βογιατζής Ελευθέριος

2ος Βοηθός: Τακόπουλος Βασίλης

4ος Διαιτητής: Μαριολάς Δημήτρης

Παρατηρητής αγώνα: Παπαδάκος Πέτρος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Τίκας Ευάγγελος

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Καρδίτσας

-Ο- -Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΛΑΣΚΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΤΟΥΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ»